Vânzare

5+ camere | 362 m²

Vila Bragadiru | Cartier Latin | Prelungirea Ghencea | Te...

Bucuresti-Ilfov / Bragadiru

315.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 362 m²

Suprafață teren 774 m²

An finalizare construcție 2017

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 4

Utilități Curent, Gaz, Încălzire, Climă

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Descoperiti vila perfecta pentru familia dumneavoastra in cartierul Latin din Bragadiru, construita cu atentie la detaliu si finalizata in anul 2017. 
Aceasta proprietate, cu o suprafata utila de 362 mp, va ofera tot ce aveti nevoie.

Intrand pe poarta, veti fi intampinati de un teren generos de 774 mp, cu o deschidere de 29 m, pe care se afla amplasata vila, alaturi de garajul de 29 mp, apoi veti observa foisorul de 24 mp, un loc ideal pentru a savura diminetile linistite sau serile relaxante alaturi de cei dragi. 

Structura casei, cuprinzand demisol, parter, etaj si mansarda, este realizata din beton armat si caramida, garantand durabilitate si siguranta. 
La demisol, cei 51 mp sunt dedicati unei camere tehnice si unei camari, asigurand functionalitate si spatiu pentru depozitare.

Parterul in suprafata de 125 mp, va intampina cu un living generos, perfect pentru reuniuni de familie sau momente de relaxare, alaturi de o bucatarie moderna, un birou linistit pentru lucrul de acasa, un dining elegant si o baie.

La etaj, pe cei 134 mp, veti gasi patru dormitoare spatioase si doua bai, asigurand intimitate si confort pentru intreaga familie. Fiecare camera este proiectata pentru a maximiza lumina naturala si a crea un ambient placut si relaxant.

Mansarda este un loc special, amenajata complet cu un living, un dormitor si o baie, insumand aproximativ 100 mp. In acte, aceasta este trecuta ca pod mansardat, dar spatiul este utilizat inteligent pentru a oferi un refugiu confortabil si elegant.

Utilitatile constau in: apa din put forat cu hidrofor, canalizare prin fosa septica vidanjabila, energie electrica si gaze naturale cu centrala termica si incalzire in pardoseala pe parter. Tamplaria PVC cu termopane si acoperisul din tabla Lindab completeaza imaginea unei case bine izolate si eficiente energetic.

Situata intr-o zona preponderent rezidentiala, vila beneficiaza de acces facil la drumuri asfaltate si transport in comun bine dezvoltat. Cartierul Latin si Strada Prelungirea Ghencea ofera multiple puncte comerciale si spatii social-urbane, aducand tot ce aveti nevoie la cativa pasi de casa.

Aceasta vila nu este doar o casa, ci locul unde veti crea amintiri de neuitat alaturi de familie si prieteni. 
Va invitam sa o descoperiti!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cristian TOMESCU

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare