Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Domenii

Vila constructie 2000 zona Domenii

900.000 eur
ID 3663990
Case - Vile | 460 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Domenii
Zona Domenii
Număr camere 5+
Suprafața utilă 460 m²
Suprafață teren 380 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi mai mult de 3
Comision cumpărător 3%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Demisol

REV2000817 SVN Romania va ofera la vanzare o vila deosebita, D+P+2E situata in zona 1 Mai - Domenii.
Situata pe una din strazile aflate vis-a-vis de Piata Domenii, vila pe care o prezentam la vanzare a fost construita in anul 2000 si este structurata pe demisol(inalt), parter, etaj 1 si etaj 2 cu terasa.
Suprafata utila a vilei este de 460 mp, iar amprenta este de 176 mp.
Terenul pe care e amplasat imobilul are o suprafata de 380 mp, cu un front stradal de 12 mp.
Compartimentarea a fost gandita unitar pentru o familie, iar spatiul de la demisol ca o zona comuna.
Structura este realizata din beton armat cu zidarie de caramida, iar pentru izolatie termica s-a folosit polistiren cu grosime de 10 cm.
Finisajele si dotarile folosite sunt de cea mai buna calitate printre acestea amintim:
- Tamplarie cu geam termopant
- Parchet din lemn
- Usi interioare lemn
- Centrala termica ce asigura necesarul de caldura pentru intreg imobilul
- Aparate de aer conditionat in fiecare camera

Configuratia vilei este urmatoarea:

- Demisol - suprafata utila 113mp - garaj, sala de gimnastica, camera tehnica, pivnita, grup sanitar;
- Parter - living ( 40mp), dinning (27mp), bucatarie( 17,70mp), grup sanitar, vestibul, hol;
- Etaj 1 - 3 dormioare( 22,20mp, 20,83mp, 26mp), 2 bai ( 7,67mp, 9,19mp), dressing, hol , balcon;
- Etaj 2 - 2 dormitoare (22,55mp, 22,00mp), hol, baie (9,2mp), terasa ( 65mp), balcon ( 6,89mp).

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati. Descrierea zonei 1 MAI:

Cartierul 1 Mai, alaturi de Bucurestii Noi, este cel mai mare cartier de case si vile din sectorul 1 al capitalei. Cele mai importante artere care practic traverseaza intreg cartierul sunt Calea Grivitei si bulevardul Ion Mihalache, strazi flancate de o mare varietate de case, vile si blocuri de locuinte. Daca ne imaginam un traseu, plecand din punctul in care se intersecteaza cele doua mari bulevarde si ne indreptam catre Piata Victoriei, vom descoperi mici cartiere omogene dar foarte diferite unele de celelate atat din punct de vedere arhitectural, al anilor de constructie, al tipurilor de case, vile si apartamente.
Iata cateva exemple:
- rezidential vechi:
Piata Chibrit: blocuri de locuinte construite in marea lor majoritate in perioada anilor 1960 – 1970. Apartamentele sunt semidecomandate, au suprafete destul de reduse;
Domenii: cartier cocehet si din ce in ce mai exclusivist, o reala alternativa la Cotroceni, abunda in case si vile construite inca din perioada interbelica, vile noi si elegante, mici si cochete blocuri de apartamente construite dupa ani 2000
Turda – Piata 1 Mai: blocuri cu apartamente construite in anii 80, considerate in continuare ca fiind o buna investitie de catre cumparatori. Preturile variaza, culminand cu apartamentele cele mai scumpe dar si cele mai cautate de cumparatori din zona bulevardelor Banu Manta si Nicolae Titulescu.

- rezidential nou:
Aceasta zona rezidentiala a atras atentia, mai ales in ultimii ani si dezvoltatorilor, fie independenti fie companii de mari dimensiuni cu portofolii mari. Datorita planului urbanistic al zonei bine reglementat, marea majoritate a dezvoltarilor rezidentiale se incadreaza in peisajul acestui cartier, blocurile ridicate fiind mai degraba asemanatoare vilelor de dimensiuni mari cu mai multe apartamente. In general constructiile au niveluri de maxim 4 etaje si cel mult doua scari. Dupa 2009 dezvoltatorii au inteles ca cerintele clientilor sunt extrem de importante, asadar putem spune acum ca aceste imobile sunt tailor made adica se incadreaza in tendintele pietei: suprafete decente, compartimentari inteligente, predominanta este caramida si nu rigipsul, finisaje peste medie si preturi competitive, comparabile cu cele din piata veche, daca ne raportam la pret/mp.

Facilitatile zonei:
In zona regasim toate facilitatile necesare, de la magazine, piata, banci pana la muzee, parcuri sau institutii ale statului. In cartierul 1 Mai se afla Facultatea de Agronomie, Facultatea Romano-Americana, Maternitatea Filantropia, spitalul CFR 2, spitalul Elias si spitalul clinic Sf. Maria.

Mijloace de transport: autobuze ( 300, 282, 205, 620), tramvaie ( 20, 24, 45, 41), metrou Pta Victoriei. In ce priveste magazine si piete, pe Bd Ion Mihalache exista 2 magazine Mega Image, Piata Ion Mihalache, farmacii ( Sensiblu, Alissa, Centrofarm), magazine alimentare si non alimentare ( Altex, Germanos) imbracaminte ( Mini Prix, Kiltech, LJR), sedii banci ( Unicredit Tiriac Bank, BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, ING, Banca Romaneasca, Alpha Bank). Posta Romana se afla chiar vis a vis de Pta Ion Mihalache. Parcul Kiselef este amplasat de-o parte şi de alta a Soselei Kiseleff in triunghiul descris de bulevardul Ion Mihalache, bulevardul Aviatorilor şi strada Ion Mincu.

Ca locatii de agrement, putem mentiona si Muzeul Taranului Roman, Parcul Herastrau ( la 20 min mers pe jos), restaurantul Don Taco. Scoli si gradinite: Sc. 11 Heliade Radulescu(zona Kiseleff - Muzeul Taranului Roman), - Liceul Teoretic Nicolae Iorga: (zona Piata Domenii, magazin Dioda, B-dul Ion Mihalache nr. 126) , Sc. 17 Pia Bratianu: (zona 1 Mai-Miciurin, in spatele Mega Image) , Sc. 171 Petre Ispirescu” (zona Turda - pod Grant, parc Regina Maria), Sc. 3 Nicolae Titulescu: (zona primarie sector 1, Mega Image), gradinita 42, 52, 97, 117.

Solicită vizionarea proprietății

Vila constructie 2000 zona Domenii

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
22 Mai
Joi
23 Mai
Vineri
24 Mai
Sâmbătă
25 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila constructie 2000 zona Domenii
Daniel Rezmerita Consultant imobiliar SVN RESIDENTIALIST VICTORIEI
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3663990
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici