Vânzare

5+ camere | 160 m²

Vila cu 6 camere, zona Via Carmina Vladimirescu, Arad

Arad / Arad

272.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 160 m²

An finalizare construcție 2023

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 405 m²

Număr Băi 3

Numărul de locuri de parcare 4

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Sistem irigație

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Elegance Imobiliare vă oferă spre achiziție în EXCLUSIVITATE o vilă cu 6 camere situată în zona Via Carmina, Vladimirescu, Arad. Construită integral din cărămidă Porotherm în anul 2023, această proprietate impresionează prin finisajele de calitate superioară și designul modern, fiind complet mobilată și utilată pentru a vă oferi confortul dorit. Suprafața construită este de 190mp, iar cea utilă de 160mp, având un teren generos de 405mp cu două fronturi stradale ce însumează 40m.

Vila este dispusă pe două niveluri, parterul fiind compus dintr-un dormitor, un birou, un living spațios și luminos, bucătărie, baie și hol. Etajul cuprinde două dormitoare, un dressing, o baie și un hol. În curtea imobilului se află o anexă de 80mp, compusă dintr-o cameră, bucătărie și baie, perfectă pentru oaspeți sau pentru activități recreative.

Proprietatea este dotată cu un sistem de panouri fotovoltaice, asigurând eficiență energetică și costuri reduse, și este racordată la toate utilitățile necesare: rețeaua de apă și canalizare, rețeaua de gaz și energia electrică. Curtea spațioasă oferă două terase ideale pentru relaxare și patru locuri de parcare.

Locația acestei vile este deosebit de atractivă, fiind situată în apropierea zonelor verzi, spațiilor de joacă pentru copii, magazinelor, supermarketurilor, hypermarketurilor și zonelor de agrement. De asemenea, accesul la mijloacele de transport în comun este facil, oferindu-vă astfel toate avantajele unei vieți moderne și confortabile.

Prețul de promovare al acestui imobil este de 272.000 euro, negociabil. Acest imobil poate fi achiziționat și prin programul Noua Casă sau cu Credit Ipotecar. Pentru mai multe detalii și pentru o vizionare personalizată, contactează-ne la numărul de telefon 0722.144.965.

Elegance Imobiliare - partenerul tău de încredere în domeniul imobiliar!

Id intern: P121948

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Viorel Roman

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare