Vânzare

5 camere | 420 m²

Vila de cu vedere la lac Laguna Albastra Corbeanca

Bucuresti-Ilfov / Corbeanca
670.000 €

Rată estimată

15.022 Lei/lună

Avans (15%)

499.485 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5

Număr Băi 3

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 2

Suprafața utilă 420 m²

Suprafață teren 1526 m²

An finalizare construcție 2008

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 4

Ansamblu Rezidențial Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REV0002800 Aceasta proprietate remarcabila, situata pe strada Laguna Albastra in Corbeanca, este o oaza de liniste si confort, cu acces direct la lac si facilitati premium. 

Vila dispune de o piscina privata si o bucatarie exterioara separata, perfecta pentru utilizare pe tot parcursul anului, ideala pentru evenimente si relaxare.

Curtea spatioasa include doua foisoare: unul inchis pentru intimitate si confort in orice sezon, si unul deschis, cu vedere spectaculoasa spre lac, oferind un loc ideal pentru a savura natura si peisajele din jur.

Vila, construita pe structura P+1, impresioneaza printr-un parter cu tavan inalt, oferind un sentiment de deschidere si eleganta. 

Parterul include un birou, o bucatarie inchisa, un dining spatios, un living confortabil si o terasa extinsa inchisa, care ofera o priveliste superba spre lac. Tot la parter se gaseste o baie, completata de o alta baie la etaj.

La etaj, vila pune la dispozitie 2 dormitoare si un dressing generos, asigurand confort si spatiu de depozitare. De la etaj, poti vedea intreaga zona de la parter, creand un design arhitectural modern si cursiv.

Garajul incapator ofera spatiu pentru masini si alte echipamente, adaugand un plus de functionalitate acestei proprietati.

Cristina Botocan, agent SVN Residentialist, va invita sa descoperiti aceasta vila de vis, unde confortul, eleganta si natura se imbina perfect, intr-o locatie exclusivista pe malul lacului.



Certificatul va fi disponibil in momentul vanzarii.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cristina Botocan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare