Vânzare

5 camere | 180 m²

Vila de lux individuala cu 5 camere Smart Home

Bucuresti-Ilfov / Tunari

450.000 €

Specificații

Număr camere 5

Număr Băi 3+

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 2

Suprafața utilă 180 m²

Suprafață teren 500 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Nouă

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă, Sistem irigație

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REV2003934 SVN Romania va propune spre vanzare vila de lux individuala situata in Tunari. Aceasta resedinta impresionanta este dotata cu un sistem de casa inteligenta integrat, care va permite sa gestionati toate aspectele locuintei cu usurinta, optimizand consumul de energie. Bucurati-va de caldura si confortul oferite de semineul pe lemne in timpul sezonului rece. Mai mult, vila este prevazuta cu panouri fotovoltaice si o pompa de caldura, asigurand independenta termica si sustenabilitate ecologica. Pozitionata ideal in Tunari, aceasta vila de lux promite un stil de viata modern, confortabil si eco-friendly.

Proprietatea dispune de un teren generos de 500 mp, iar suprafata construita a casei este de 232 mp. Livingul, cu o inaltime impresionanta de 7 metri, creeaza un spatiu aerisit si primitor.

Iata distributia spatiilor in casa:
La parter, veti gasi un living spatios si o zona de dining de 54,1 mp, o bucatarie functionala de 16 mp, un dormitor confortabil de 13,5 mp, o baie utilata complet de 6,1 mp si o terasa relaxanta de 20 mp.

La etaj, vila ofera trei dormitoare - primul de 18,7 mp, al doilea de 15,1 mp si al treilea de 13,8 mp. De asemenea, exista doua bai, prima de 7,5 mp si a doua de 6,8 mp, si o terasa de 9 mp, perfecta pentru a va bucura de aerul proaspat si de privelistea zonei.

Aceasta vila reprezinta combinatia perfecta intre lux, tehnologie si respect pentru mediu, fiind o alegere ideala pentru cei care cauta o locuinta exclusivista in apropierea capitalei.
 
    Alege SVN Romania si vei avea casa visurilor tale! 
Contactatine pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare. 
Va asteptam cu drag!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Anatol Cebotari

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare