Vânzare

5+ camere | 178 m²

Vila de lux la cheie, Vladimirescu, comision 0%

Arad / Vladimirescu

255.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 178 m²

Suprafață teren 420 m²

An finalizare construcție 2013

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P9328

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o vilă suerbă, de lux, în Vladimirescu, situată într-un cartier nou de locuințe.
 Imobilul se remarcă prin designul aerisit și o compartimentare practică a spațiului din interior, încăperile spațioase și bine luminate, terenul generos și amenajările ultramoderne din interior.
 Casa se compune din 6 camere, începând cu sufrageria superbă și amenajată cu ajutorul designerului de interior, un TV cu diagonala de 165cm, sistem 5+1 Home Cinema,  o bucătărie foarte mare si aranjată, având cuptor incoorporabil whirlpool cu al 6-lea simț, frigider, mașină de spălat vase, ș.a, o baie de serviciu, totalul fiind la parter de 98 mp, iar la etaj avem 4 camere mari, din care una este un dressing elegant si foarte spațios.
 Imobilul dispune de balcon, atât în partea din fața a casei, cât și în spate. Terasa fiind foarte mare, cu lemn stratificat, masa, scaune, grătar, etc.
 Suprafața terenului este de 420mp, iar casa are o suprafață utilă de 178mp.
 Curtea este cu piatră travertin, instalțiile sanitare sunt Geberit, instalațiile electrice-Gewiss, izolația este de 10cm, iar imobilul este păzit prin sistemul de supraveghere HikVission, și cu sistem de alarmă Paradox Canada.
 Sistemul de încalzire -centrală pe gaz, sau/și centrală pe lemne, iar în curte avem gazon cu sistem de irigație subtera.
 
 Imobilul se vinde la cheie.
 
 Dacă sunteți în căutarea unei locuințe de vis, sunați cu încredere la numarul din anunț.
 
  
 
 Preț: 255.000 Euro, ușor negociabil.
 Agent Golden Real Estate

 

Id intern: P9328

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Raul Buzna

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare