Vânzare

5 camere | 224 m²

Vila deosebita in Corbeanca-Petresti

Bucuresti-Ilfov / Petresti

425.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 224 m²

Suprafață teren 718 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3+

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 4

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

In Corbeanca-Petresti este disponibila pentru vanzare o vila individuala construita in anul 2024 cu o suprafata utila de 224mp, dispusa pe parter si etaj astfel:
- La parter avem: hol intrare, living generos de 45mp, dormitor oaspeti, baie cu dus, wc serviciu, 2 bucatarii, spatiu depozitare, terasa inchisa
- Etajul cuprinde un dormitor matrimonial cu baie si dressing proprii, 2 dormitoare, 2 bai, terasa.
  Scara interioara are balustrada din fier forjat, este din marmura la fel ca si toate glafurile din casa. Vila dispune si de instalatie electrica de 380V.
  Deasupra etajului exista pod inalt de 2.4m  icirc;n care sunt trase tevile de apa, existand posibilitatea construirii a inca unui etaj intrucat intre etaj si pod este placa de beton.
  Casa are izolatie exterioara de 10cm si fiecare planseu de beton este izolat cu polistiren extrudat. Burlanele au scurgere prin pavaj in zona verde. Vila dispune de fosa septica si put. Casa este construita cu materiale de calitate: caramida Porotherm Robust, beton B350, tamplaria este Salamandre cu geam tripan si feronerie Roto, are 2 usi metalice cu inchidere multipunct.
  Vila se vinde mobilata si utilata. Toata mobila este noua, masa din living este extensibila de la Mobexpert, canapeaua din living si paturile din dormitoare sunt de la firma Divani Sofa. Aerele condiționate sunt marca Gree, cel din living avand 24000Btu. Televizorul este Qled, marca Samsung cu diagonala de 247cm.
  Terenul are 718mp cu o amprenta a casei de 190mp. Curtea este frumos amenajata, cu dale montate pe structura de beton, zona verde cu gazon si lumini ambientale actionate cu senzor zi-noapte.
 Vila are 2 cai de acces  icirc;n curte.
 Va asteptam cu drag la o vizionare, sa va convingeți singuri de realitatea celor expuse.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Doinita Oprea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare