Vânzare

5+ camere | 290 m²

Vila deosebita in Prundu, loc. Pitesti. Comision 0 %

Arges / Pitesti
260.000 €

Rată estimată

5.829 Lei/lună

Avans (15%)

193.830 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 290 m²

An finalizare construcție 2006

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 998 m²

Număr Băi 3

Numărul de locuri de parcare 4

Comision cumpărător 0%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

0% COMISION !Cautați de ceva timp o proprietate spatioasa pentru intreaga familie? Va oferim spre achizitie o vila deosebita, eleganta si generoasa, situata în cartierul Prundu, intr-o zona foarte apreciata de locuitorii din Pitesti. Casa este compartimentata inteligent, ceea ce asigura utilizarea optima a spatiului, fiind ideala chiar si pentru doua familii. Este tip duplex, cu doua intrari separate si compartimentari distincte.
Parterul ofera un living spatios cu balcon, bucatarie, dormitor și baie cu cada. La etaj, se afla trei dormitoare, un birou, balcon, baie cu cada, un hol mare și o uscatorie. Cel de-al doilea compartiment al casei include, la parter, un living, bucatarie și hol, iar la etaj, doua dormitoare, dressing și baie. Acesta este la stadiu de gri.
Construita în 2006, vila a fost izolata la exterior și renovata în 2021, beneficiind de toate utilitatile: apa, canalizare, gaze, curent, centrala pe gaz și pe lemne, incalzire în pardoseala la parter. Semineul din living și amenajarile interioare impresioneaza inca de la prima vedere. Proprietatea dispune de put cu hidrofor si pompa submersibila.
Cu o suprafata totală de teren de 998 mp, proprietatea ofera o curte amenajata cu trandafiri în toate culorile, vita de vie si pomi fructiferi, creand un cadru natural plin de verdeata. Terasa este perfecta pentru un gratar si momente relaxante in familie.
Echipa noastra va poate asista în toate etapele, de la vizionare, la obținerea unui credit si incheierea tranzactiei. Toate acestea, fara comision pentru cumparator! Va asteptam cu drag la vizionare!
Id intern: P6036

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Georgiana TOMESCU

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare