Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Ultracentral

Vilă exclusivistă de vânzare cu 1067mp Teren, zona Ghe...

495.000 eur
ID 3290504
Case - Vile | 377 m² | 5+ camere
Oradea, Bihor / Ultracentral
Număr camere 5+
Suprafața utilă 377 m²
Suprafață teren 1067 m²
An finalizare construcție 2001
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Subsol

Vă propun la vânzare o proprietate care este exclusivistă prin faptul că astfel de vile, în zona aceasta, se scot rar la vânzare. Afirmație pe care o pot completa cu date precum: peste 540mp suprafață construită desfășurată, 6 dormitoare, 8 băi, peste 100 mp de spațiu util destinați zonei de zi, toate acestea amplasate central, pe un teren de 1067mp.
Vila se află pe o stradă închisă privată oferind intimitate și liniște, la mai puțin de 100m de strada principală Gheorghe Doja, și foarte aproape de puncte de interes precum zona pietonală a orașului , Primăria sau chiar Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea.

Proprietatea oferă posibilități multiple de a fi amenajată și exploatată , datorită faptului că este împărțită în casa principală și casa de oaspeți.

Casa principală este dispusă pe 3 niveluri:
- demisol - cu spații destinate hobby urilor sau spații tehnice, și ieșire pe o terasă acoperită de 8mp- suprafață utilă interior fiind de 87,40mp;
- la parter - avem bucătărie semideschisă cu zona de linving și un birou. Din bucătărie cât și din living avem acces pe o terasă individuală ce oferă o priveliște uimitoare unde să vă puteți bucura de o cafea la răsărit sau de un pahar de vin în ceas de seară. Parterul măsoara 99mp utili, și terasele au suprafață totală de 29mp.
- mansarda - este împărțită în 4 dormitoare și 4 băi, cu acces la balcon individual din 2 dormitoare și are o suprafață totală utilă de 96mp;

Casa de oaspeți are posibilitatea să fie accesată separat pe o poartă pietonală, și poate fi foarte ușor convertită într-un spațiu cu destinație comercială de tipul work from home și totuși fară a deranja restul familiei.
Este dispusă pe 2 niveluri , parter și mansardă și are orientare sudică fiind scăldată în razele soarelui pe tot parcursul zilei. Suprafața utilă totală a casei fiind de 94,41 mp și dispune de o logie de 8,5mp.

Construcția casei a fost finalizată în anul 2001, iar calitatea materialelor folosite sunt și astăzi de actualitate : pereți exteriori cu grosime totală de 55 cm realizați din cărămidă ceramică cu goluri verticale tip GVP 38cm, termoizolați pe exterior cu polistiren expandat ignifugat de 15cm - import Austria și Ungaria. Pereții interiori structurali sunt realizați din cărămidă ceramică portantă cu goluri de 30cm, iar cei nestructurali din cărămidă GPV. Acoperișul a fost realizat folosindu-se țiglă de import Austria cu profil pentru climatul alpin. Proprietatea dispune de toate utilitățile: apă, canalizare, curent, încălzire cu centrală pe gaz, iluminat public, stradă asfaltată.

Capacitatea totală a locurilor de parcare în curtea din față a casei este de 8 mașini, dintre care 2 pot fi sub carport.

Dacă vezi oportunitate de investiție în acestă proprietate sau chiar căminul familiei tale, nu ezita să mă contactezi pentru a-ți oferi detalii suplimentare și chiar pentru a programa împreună o vizionare!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Staţie tren 2.5 kilometri
  • Oradea 2.6 kilometri
  • Oradea Est 2.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici