Vânzare

5 camere | 240 m²

Vila individuala cu 5 camere si 1000 mp teren de zona Centr

Sibiu / Sibiu

599.990 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 240 m²

Suprafață teren 1000 m²

An finalizare construcție 1980

Stare proprietate Bună

Număr Băi 4

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Oportunitate! Vila individuala de vanzare in zona centrala a orasului Sibiu, ce dispune de 5 camere D P M si o suprafata de 1000 mp teren avand o deschidere de 24 ml, fiind amplasata pe o strada linistita si avand in imediata apropiere toate punctele de interes public, precum Promenada Mall, magazine, scoala si gradinita la 300 m, spitalul judetean, statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi, 800 m pana in centrul orasului.

Aceasta casa la demisol detine pivnita, la parter si mansarda 5 camere, bucatarie si 4 bai iar la exterior terasa si carport.


Imbina luxul si confortul intr-un cadru deosebit, aceasta vila spatioasa si luminoasa este locul perfect pentru viata de familie sau pentru a investi intr-o proprietate deosebita. Cu o arhitectura eleganta si finisaje de inalta calitate, aceasta vila ofera multiple posibilitati de amenajare si de personalizare.

Fiecare camera este spatioasa si luminoasa, iar gradina generoasa ofera locuri ideale pentru relaxare si petrecerea timpului in aer liber. Cu o pozitie centrala avantajoasa, aceasta vila este o oportunitate unica pentru cei care isi doresc sa locuiasca intr-un mediu linistit si sigur, dar in acelasi timp sa aiba acces facil la toate facilitatile si serviciile necesare.

Nu ratati sansa de a deveni proprietarul acestei vile exceptionale, care reprezinta combinatia perfecta intre confort, eleganta si functionalitate. Contactati-ne pentru mai multe informatii si programati o vizionare pentru a va convinge de toate avantajele pe care le ofera aceasta proprietate deosebita!


Pretul de vanzare pentru aceasta proprietate este 599.990 euro Negociabil.

 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Dumitrache (Lupu)

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare