Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa cu 4 camere. Popas Pacurari- Valea Lupului - Str. Soare

175.000 eur
ID 2872890
Case - Vile | 118 m² | 4 camere
Valea Lupului, Iasi / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 118 m²
Suprafață teren 400 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Comision cumpărător 3%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Invest Imobiliare vă invită să descoperiți o oportunitate unică în zona Popas Pacurari - Valea Lupului, pe Strada Soarelui. Această casă individuală impresionantă cu un regim de înălțime P+1Etaj+pod (cu placa de beton între fiecare nivel) este cu siguranță ceea ce ați căutat. Cu 4 camere, această proprietate este compartimentată cu grijă pentru a vă oferi tot confortul de care aveți nevoie:

La parter, veți fi întâmpinați de un living spațios și luminos, însoțit de un hol elegant de intrare, o baie modernă și o bucătărie open-space. Această bucătărie oferă un spațiu generos pentru gătit și este perfectă pentru a vă bucura de mesele alături de familie și prieteni. Ieșirea spre curte vă permite să vă bucurați de natură și de intimitatea propriei grădini.

La etaj, veți descoperi un hol rafinat, o baie suplimentară și 3 dormitoare spațioase. De asemenea, vă puteți bucura de aerul proaspăt pe un balcon deschis de aproximativ 9 metri pătrați, ideal pentru a vă relaxa sau pentru a vă savura cafeaua de dimineață.

Cu o suprafață de teren generoasă de 400 de metri pătrați, această proprietate vă oferă posibilități nelimitate pentru a vă crea grădina de vis sau pentru a personaliza spațiul exterior în funcție de preferințele dvs.

Această proprietate este încă în construcție și va fi predată la cheie, finisată complet. Aveți ocazia de a personaliza finisajele interioare pentru a vă crea un spațiu care să corespundă cu stilul și gusturile dvs. De asemenea, proprietatea va fi bransată la toate utilitățile esențiale, inclusiv apă, gaz, electricitate și canalizare, pentru a vă asigura confortul deplin în noua dvs. casă.

Această casă reprezintă o oportunitate unică de a vă construi viitorul într-un mediu liniștit și primitor. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare. Oferiți-vă șansa de a locui într-o casă de vis, într-un mediu deosebit de atractiv!
Id intern: P2733

Solicită vizionarea proprietății

Casa cu 4 camere. Popas Pacurari- Valea Lupului - Str. Soare

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
21 Aprilie
Luni
22 Aprilie
Marți
23 Aprilie
Miercuri
24 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa cu 4 camere. Popas Pacurari- Valea Lupului - Str. Soare
Victor Negru Consultant imobiliar INVEST IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2872890
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici