Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Sarata

Vila moderna P+E, zona rezidentiala - Ursulet

314.900 eur
ID 3543154
Case - Vile | 180 m² | 4 camere
Piatra Neamt, Neamt / Sarata
Zona Sarata
Număr camere 4
Suprafața utilă 180 m²
Suprafață teren 600 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Nouă

PROPRIETATE DE EXCEPȚIE!
VILĂ MODERNĂ P+E, PROIECT MODERN, ZONĂ REZIDENȚIALĂ-URSULEȚ, ÎN CADRU NATURAL, CU VEDERE LA LAC, 314.900 EURO
Pentru cei care doresc să îmbine stilul tradițional cu cel mediteraneean și să savureze în liniște aerul curat și cântecul lebedelor de pe Lacul Bâtca Doamnei, FORTUNA IMOBILIARE propune spre achiziție această proprietate modernă, îngrijită, primitoare, multifuncțională, compusă din suprafața de 600 mp teren, pe care este edificată casa cu regim de înălțime P+E, ce se remarcă printr-un proiect aventurier și ingenios, foarte minuțios și inteligent utilizat.
Locuința cu suprafața construită desfășurată de 180 mp este edificată în anul 2018, pe fundație solidă din beton armat, îmbinând elemente de construcție de înaltă calitate din oțel, cărămidă și lemn.
Etajul este pe structură din lemn, fiind prevăzut cu pereți dubli, în interiorul cărora se află vată bazaltică cu o grosime de 10 cm, iar la exterior polistiren de 10 cm. Cumulat cu tâmplăria termopan de PVC de 8 cm grosime, cu 7 camere și 3 rânduri de sticlă, rezultă o protecție termică și fonică performantă, ce asigura un consum mic de energie termică, reflectat în costul facturilor.
Oferă un grad înalt de rezistență și siguranță la seisme / incendii,îmbinând ultimele inovații în tehnologia construcției.
Sustenabilitatea construcției este atestată și de acoperișul din tablă Caretta italiană, cu ondul mare, cu o garanție de 50 ani.
Casa este compartimentată astfel:
Parter : hol, baie, bucătarie, dinnig cu ieșire în terasă, dormitor, camera centralei.
Etaj : hol, living modern, spațios și îmbietor, ce poate fi utilizat ca un spațiu de zi sau pentru primirea celor dragi, birou, dormitor, baie. Livingul beneficiază de acces la o terasa generoasa unde vă puteți hrăni mintea și sufletul cu frumusețea de poveste oferită de peisajul înconjurător.


Imobilul se remarcă printr-o configurație și o compartimentare inteligentă, ce îmbină stilul tradițional cu cel mediteraneean, ideal pentru familii active, oferind o serie de avantaje:
- îmbină un lifestyle de lux, în concordanță cu ansamblul rezidențial din care face parte;
- oferă o priveliște spectaculoasă, încăperi luminoase și deosebit de generoase, puse în valoare de ferestrele și terasele mari care favorizează lumina naturală;
- finisajele și dotările de calitate, personalizate pentru fiecare spațiu în parte. Fiecare cameră a casei este amenajată în trend cu noile tendințe de design interior, fiind înzestrate cu elemente de mobilier din lemn prețios măiestruos meșteșugite ( lemn masiv de nuc premium cu fibră cu desen, lemn de cireș cu efect vintage, lemn de stejar, lemn de tei ).
Această proprietate oferă nu doar eleganță și confort la interior, ci și o curte amenajată inovativ cu piatră sălbatică naturală pe diverse culori, flori, arbuști ornamentali și o grădină bine delimitată, care completează perfect ansamblul.
Este prevăzută cu foișor mobilat și echipat integral cu aragaz, chiuvetă, grătar și sobă cu plita pe lemne unde se pot găti bucate tradiționale ca la mama acasă. Sunt si 3 magazii de curte utilate complet cu uneltele și sculele necesare întreținerii proprietății.
Astfel, veți beneficia de suficient spațiu pentru a crea o atmosferă de relaxare în aer liber, ideal pentru iubitorii de grătare în familie sau petreceri în aer liber.
Ansamblul rezidențial beneficiază de sistem de supraveghere video, rețelistică internet/ tv/ telefonie și este conectat la toate utilitățile zonei ( apă, curent, gaz metan ).
Această proprietate reprezintă o oază de liniște și confort, atât în interior, cât și în exterior, unde vă puteți bucura de intimitate, aer curat și de frumusețea naturii.
Dacă vă place ceea ce veți găsi la fața locului,vă puteți bucura de o mutare și o instalare rapidă în acest superb imobil, echipat complet atât în interior, cât și în exterior.
Întrucât descrierea acestui ansamblu imobiliar nu poate fi cuprinsă în câteva rânduri, pentru o prezentare detaliată, oferirea unor informații suplimentare și programarea unei vizionări vă invităm la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Preț 314.9000 Euro.

Your comfort is our priority !

Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Solicită vizionarea proprietății

Vila moderna P+E, zona rezidentiala - Ursulet

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Staţie tren 495 metri
  • Dumbrava 4.8 kilometri
Contactează utilizatorul
Vila moderna P+E, zona rezidentiala - Ursulet
fortunaimobiliare Consultant imobiliar Fortuna Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3543154
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici