Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Aradul Nou

Vila P + E + M - Zona Aradul Nou

405.000 eur
ID 3058531
Case - Vile | 334 m² | 5+ camere
Arad, Arad / Aradul Nou
Zona Aradul Nou
Număr camere 5+
Suprafața utilă 334 m²
Suprafață teren 978 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă,    Sistem irigaţie

Conceptul este o casa in stil nordic, in care accentul principal a fost pus pe maximizarea starii de bine, prin intermediul spatiului, lumina si optimizarea circulatiei.
Minimalismul arhitecturii nu este unul rece, ci, unul care potenteaza sentimentul de liniste, relaxare si intimitate.
In spiritul nordic, parterul, spatiul principal al locuintei, cel destinat adunarii familiei si socializarii, are o pondere majora in alcatuirea functionala si sugereaza, intocmai, starea de bine cu cei dragi.
Acesta gazduieste, holul principal de acces, zona de zi, zona de luat masa si o bucatarie, in continuum deschis dar separabil prin intermediul usilor culisante, un grup sanitar, spatiul tehnic si doua garaje.
Accesul la etajul intai si mansarda se realizeaza pe o scara interioara imbracata in lemn, cu o balustrada perfect armonizata.
La etajul I se afla trei dormitoare care continua linia de amenajare a casei, astfel; dormitor matrimonial cu baie proprie, o baie care deserveste celelalte dormitoare si o toaleta separata.
Mansarda, scaldata in lumina naturala, ofera doua incaperi spatioase cu multiple destinatii si un spatiu tehnic ( spalatorie, calcat, etc.)
Cadrul exterior, la fel de relaxant, reconfortant, bine organizat, beneficiaza de o curte pavata cu refugiu pentru doua autoturisme si o zona privata in spate, cu o terasa ce extinde zona de zi si un spatiu exterior pentru servit masa.
Piscina compeseaza caldura zilelor de vara, incadrata de un grup de arbusti decorativi si o intindere de gazon care aduc liniste in priviri.
Cateva particularitati definesc aceasta proprietate fabuloasa: simplitatea liniilor arhitecturale, calitatea ireprosabila a executiei si a finisajelor alese, plus o gama de privilegii extra (accesul se face pe un drum privat care deserveste 4 case individuale, incalzire in pardoseala pe toata suprafetei casei, tamplaria din lemn de stejar si paltin, etc.), toate concepute pentru confortul si relaxarea ta.

Solicită vizionarea proprietății

Vila P + E + M - Zona Aradul Nou

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
30 Martie
Duminică
31 Martie
Luni
01 Aprilie
Marți
02 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vila P + E + M - Zona Aradul Nou
EURO LUX Consultant imobiliar S.C. EURO LUX S.R.L.
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3058531
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici