Închiriere

4 camere | 120 m²

Vila SPATIOASA- GRADINA PROPRIE 250MP-PET FRIENDLY

Bucuresti-Ilfov / Otopeni
1.299 €

Rată estimată

29 Lei/lună

Avans (15%)

968 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Nu

Suprafața utilă 120 m²

Suprafață teren 300 m²

Număr camere 4

Niveluri imobil 1

An finalizare construcție 2016

Număr Băi 2

Numărul de locuri de parcare 3

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Da

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Sistem irigație, Încălzire, Climă

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Va propunem spre inchiriere o vila individuala de exceptie, situata intr-o zona in plina expansiune din Otopeni, Odaile, ideala pentru o familie sau un cuplu ce isi doreste sa se bucure atat de liniste cat si de confort, avand in imediata apropriere toate facilitatile necesare unei familii moderne ( mijloace de transport in comun, supermarketuri, aeroport, gradinite, etc.). 
Aceasta locuinta impresionanta a fost finalizata in anul 2016, si are o suprafata construita de 150mp, se afla pe un teren generos de 300mp si ofera un spatiu generos si bine compartimentat, incluzand 4 camere luminoase si spatioase, ideale pentru locuit sau activitati de birou/yoga, etc. La parter vila dispune de un living spatios cu o zona de dining integrata, ideala pentru petrecerea timpului in familie sau cu prietenii. Bucataria este inchisa, complet utilata si mobilata, perfecta pentru pasionatii de gatiti. De asemenea, parterul include o baie moderna cu dus walk-in si o debara pentru depozitare. Livingul ofera acces drect la gradina, unde se afla o curte libera cu gazon de 250mp (aspersoare) si o terasa acoperita amenjata. Beneficiaza de centrala proprie cu incalzire in calorifere, costurile de intretinere mentinandu-se mici chiar si in perioadele mai reci.
Locuinta include parcare interioara pentru 3 masini, iar in pretul de inchirere sunt incluse un sistem de alarma, precum si o statie de dedurizare a apei. 
Proprietarul este pet friendly. 
Disponibilitate imediata. Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Raicu Andra

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare