Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Vila Stil American 350mp Opulenta-Sala de evenimente-Este...

410.000 eur
ID 3234193
Case - Vile | 350 m² | 4 camere
Carcea, Dolj / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 350 m²
Suprafață teren 1400 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Demisol

ID 435

O locuinta compacta si eleganta, cu spatiu de relaxare generos atat la interior, cat si in exterior care face ca peisajul inconjurator cu vedere spre cetatea Banie sa te trimita cu gandul la locuintele de vacanta.
Liziera Carcea, considerata zona de prestigiu in proximitatea orașului Craiova, atrage în mod natural oameni care se bucură de o viață în prosperitate. Fiind o zonă rezidențială, găsim locuințe cu spații generoase și bine optimizate, ca și această casă familială propusă către vânzare prin intermediul agenției noastre.

Proprietatea se întinde pe un teren de 800 mp, având o grădină generoasă cu iarbă verde pentru activități de recreere. Casa este construita pe 2 nivele, compusă din subsol, parter și etaj, avand Living - Bucatarie interioara - Bucatarie Exterioara - 3 dormitoare matrimoniale cu dressing si baie - Camera tehnica - Sala de evenimente - Beci
Pentru admirarea peisajului sau pentru un scurt moment de relaxare, vă stau la dispoziție și 3 terase, una având acces din bucătărie/Living, iar doua din zona dormitoarelor.
Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, panouri solare, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, incalzire in pardoseala.

In jurul proprietatii se gaseste o frumoasa padure si alte vile. Zona nu este aglomerata, ci ofera tot confortul necesar traiului linistit al unei familii care nu doreste sa locuiasca in mijlocul agitatiei citadine. Este locul in care copiii dvs. pot creste in voie, in care puteti organiza adunari de familie, petreceri cu prietenii in sala de evenimente din spatele casei, ori unde puteti organiza propriul spatiu de lucru acasa. Aceasta casa va pune la dispozitie tot necesarul realizarii acestor dorinte, singura dvs. limitare fiind propria imaginatie.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Cârcea 1.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici