Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 7 camere, Central

Vila tip Duplex 300 mpu, Str. Alexandru cel Bun

478.000 eur
ID 3244877
Case - Vile | 300 m² | 7 camere
Voluntari, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 7
Suprafața utilă 300 m²
Suprafață teren 310 m²
An finalizare construcție 2006
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Nemobilat
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Vanzare / Inchiriere Vila Superba!!!

Va prezint o proprietate deosebita in localitatea Voluntari - Pipera, judet Ilfov, cu acces facil, in complex privat pe str. Alexandru cel Bun, al carei design interior a fost foarte atent gandit, astfel incat o Casa sa devina Acasa.
Vila se inchiriaza mobilata, bucataria mobiliata si utilata, curtea in suprafata de 310 mp ( dotata cu aspersoare pentru gradina ).
Pe langa o casa completa veti beneficia si de 2 locuri de parcare in curtea complexului.
Vila, extrem de spatioasa, este construita din caramida porotherm pe structura din stalpi de beton, cu pereti izolati la exterior (polistiren expandat si extrudat la fundatie), tencuiala decorativa hidrofuga, acoperis cu tigla metalica tip Lindab, la interior finisata cu vopsea lavabila. La pardoseli s-a folosit un parchet din lemn masiv de foarte buna calitate, iar in zonele de baie, camera tehnica, terasa si bucatarie este gresie si piatra naturala - granit.

Vila este dispusa sub forma Parter Etaj
Partitia interioara:
-parter: living, dinning, 1 camera (poate fi birou), bucatarie - mobilata si utilata, baie de serviciu, casa scarii, hol, camera tehnica si terasa.
-etaj: 4 dormitoare din care unul foarte spatios, matrimonial - cu baie proprie, inca 3 dormitoare deservite de o baie cu acces din hol. Trei dormitoare au acces catre 2 balcoane cu vedere catre curtea interioara si catre complex.
- mansarda: este open space si este dotata cu baie proprie si spatiu pentru sauna uscata. Are iesire la 2 balcoane pozitionate cu vedere catre fata casei si catre curtea interioara.

Abia asteptam sa va introducem in atmosfera acestei proprietati! Suntem siguri ca o veti aprecia, deci, nu trebuie decat sa ma anuntati!

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

SOLICITAM SI OFERIM MAXIMA SERIOZITATE!
Vizionarile la aceasta proprietate se fac in baza actului de identitate prezentat agentiei inainte de vizionare si completarea Contractului de Vizionare.
Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica:
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici