Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Vilă ultramoderna de vânzare.

795.000 eur
ID 3190885
Case - Vile | 318 m² | 5+ camere
Vladimirescu, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 318 m²
Suprafață teren 1000 m²
An finalizare construcție 2019
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă

RE/MAX Dynamic va propune spre vânzare în exclusivitate, COMISION 0% la cumpărător, o vila cu totul specială, în Vladimirescu, cu regim de înălțime P+E și anexa P, construita în anul 2019. Aceasta dispune de o suprafață construita de 400mp și utila de 318mp, teren 1.000mp.

Proprietatea este compartimentata astfel: 2 livinguri, 5 dormitoare, 4 bai, 2 bucătarii, hol de acces, 2 balcoane, 2 terase, 4 locuri de parcare și beneficiază de toate bransamentele, împrejmuirea și amenajarea terenului, instalațiile sanitare/termice/electrice, centrală proprie/încălzirea prin pardoseala fiind toate disponibile în locație.

Vila dispune de toate dotările necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de: supraveghere video, sistem de alarma, telecomanda poarta acces auto, videointerfon, toate acestea oferind un plus de siguranță atât ție, cât și celor dragi.
Bucătăriile sunt complet mobilate și dotate cu : plita, cuptor, hota, frigider, mașină de spălat vase. Dormitoarele și băile sunt complet mobilate și utilate cu materiale de calitate superioara.

Vila P+E este compartimentata astfel:
P - living, camera tehnica, baie , hol de acces, living cu bucătărie open space cu ieșire pe terasa principala.
E- dormitor matrimonial cu 2 dressinguri și 2 bai proprii si acces spre balcon, living, un dormitor matrimonial cu dressing, cu acces spre balcon, și o baie.

Anexa P: living + bucătărie open space cu acces spre a doua terasa, hol de acces , un dormitor și o baie.
Curtea bine delimitata este amenajată într-un stil deosebit, cu spații verzi și zone de relaxare, dotata cu sistem de irigații și sistem de degivrare.

RE/MAX Dynamic, reprezentant oficial al vânzătorului, va oferă consiliere și asistenta în procesul de achiziție și dacă este cazul pentru accesarea unui credit bancar.
Sunt Zoe Lungu, iar pentru informații suplimentare sau pentru a viziona aceasta minunata proprietate, va stau la dispoziție la numărul de telefon: 0741084715 .
Va aștept cu drag la vizionare !

  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR Glogovăț 1.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici