Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
8.000 eur Cladire de biouri/ clinica cu o suprafata de 800 mp D+P+1E+
5+ camere  •  800 m²  •  1950
Brasov, BV, Centrul Civic
ieri, 07:13
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
2.000 eur Vila 8 camere pentru rezidenta si birou D+P+M - cod 5022
5+ camere  •  300 m²  •  mobilat parțial
Brasov, BV, Centrul Civic
15 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Închiriere Casă - Vilă 5+ camere, Centrul Civic

Vilă/Casă de excepție, în zona centrală a Brașovului

2.600 eur
ID 3241105
Case - Vile | 248 m² | 5+ camere
Brasov, Brasov / Centrul Civic
Număr camere 5+
Suprafața utilă 248 m²
Suprafață teren 222 m²
An finalizare construcție 2004
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Demisol

Bine ai venit într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Brașovului, pe strada Izvorul Rece, nr. 13.

Această proprietate de excepție îți deschide porțile într-un mediu rezidențial de case, într-o zonă liniștită, iar totodată îți oferă acces facil către toate zonele de interes din Centrul Civic, Centrul Brașovului și Centrul Istoric.

Cu un teren generos în suprafață totală de 222 mp și o clădire individuală cu o amprentă la sol de 81 mp, această proprietate îți oferă multiple posibilități de dezvoltare. Destinația actuală este cu scop comercial, iar dacă ești în căutarea unei investiții profitabile, poți păstra această destinație sau, dacă preferi, o poți transforma într-o locuință rezidențială plină de eleganță sau o oportunitate de investiție.

Construită în anul 2004 și dispusă pe D+P+E+M, casa impresionează prin arhitectura sa impecabilă și structura decomandată. Suprafața utilă de 248 mp și suprafața desfășurată de 354 mp oferă spațiu generos pentru fiecare aspect al vieții tale. La demisol, vei descoperi două camere, o pivniță, o magazie și un hol de acces. Parterul te întâmpină cu un hol mare de acces, o baie, o bucătărie complet utilată și două camere mari. Etajul dispune de două camere, o baie, o cameră de 5.44 mp și un hol, iar mansarda îți oferă o cameră extraordinar de spațioasă de 44 mp, o debara și o baie.

Curtea exterioară cu acces auto este pavată, iar spațiul generos permite parcare pentru cel puțin 4 autoturisme. Iar atenția la detalii și calitatea lucrărilor sunt evidențiate de pereții portanți de cărămidă și structura de beton, ferestrele cu tâmplărie din PVC de culoare albă și geam termoizolant cu două foi de sticlă, pardoselile din parchet laminat și lemn masiv, centrala termică pe gaz Viessmann și sistemul de supraveghere video.

Cu toate acestea, experiența autentică se trăiește la fața locului. Te invit să ne întâlnim și să descoperi fiecare colț și fiecare detalii al acestei proprietăți deosebite. Împreună, putem explora potențialul și oportunitățile pe care le oferă acest loc unic.

În calitate de reprezentant al companiei RE/MAX Central și expert în vânzarea caselor, stau la dispoziția ta pentru a-ți oferi suportul necesar pe tot parcursul procesului de achiziție. Vom discuta împreună despre posibilitățile pe care le oferă această proprietate și te voi ghida cu experiență în realizarea unei achiziții care să îți îndeplinească toate dorințele și aspirațiile.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 110 metri
  • Staţie autobuz 164 metri
  • Staţie autobuz 257 metri
  • Staţie autobuz 293 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Brașov 1.5 kilometri
  • Bartolomeu 2.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici