Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
200.000 eur Vile Construite in 2023 Breaza, Judetul Prahova
5 camere  •  140 m²  •  2023
Construcţie nouă
Breaza, PH, Liceul Militar
15 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Liceul Militar

Vile Construite in 2023 Breaza, Judetul Prahova

209.000 eur
ID 3511979
Case - Vile | 140 m² | 5 camere
Breaza, Prahova / Liceul Militar
Număr camere 5
Suprafața utilă 140 m²
Suprafață teren 420 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare

   Am deosebita onoare de a va prezenta 4 vile in Breaza, judetul Prahova. 

   Vreau sa incep cu ceea ce este foarte important: dupa cum majoritatea dintre noi stim ca in Breaza autorizatia de construire se da extrem de greu, conform unor indici urbanisici mai speciali, nu oricine poate construi acolo. Daca nu te-ai tinut de proiect niciodata nu vei avea procesul de receptie semnat de la Primarie. Eu spun ca asta este o veste foarte buna, daca vei face o vizionare stii ca nu vei pierde timpul pe anumite minciuni cum se poarta in zilele noastre.

   Accesul la aceste vile se face pe un drum privat si odata cu terminarea constructiilor se va pune bariera. In total sunt 9 vile dintre care 5 sunt construite de catre proprietari din Bucuresti. 

   Fiecare vila este construita pe un teren de 420 mp cu o amprenta de 80 mp. Aceste imobile au fost facute cu o responsabilitate mare. Fundatia are 1,80 ml adancime si s-a folosit un beton B350, detalii ce se pot vedea si in proiect. S-a folosit caramida Durotherm, fier beton de 14, izolatia termica este pe baza de celuloza, acoperisul Wetterbest si nu o sa regasiti in toata casa nici macar o placa de rigips, s-a folosit numai tencuiala mecanizata si geamuri termopan Salamander.

   La interior constructorul a folosit usi de la firma Porta, gresie portelanata, usa de la intrare Salamander, incalzire prin pardoseala-Wiessmann de 28Kw, parchet, toata instalatie electrica prin cupru. Avem doua bai, cea de la parter cu cabina de dus si cea de la etaj cu cada. Bucataria spatioasa de 12 mp utili da exact in terasa de 20 mp din spatele imobilulul. La inchiderea balcoanelor, terasei si a gardului s-a folosit sistemul premium clasic de la WPC Market Romania. Acest sistem nu mai rugineste, nu se mai exfoliaza, nu mai trebuie sa faci anumite cheltuieli pentru intretinere. 

   Avem posibilitatea de a parca 2-3 masini, avem toate utilitatile printre care si fibra optica.

   Daca doriti sa aveti un imobil intr-o zona cu un aer curat, cu padurea in spate, intr-o zona linistita cu putini vecini rog sa ma contactati!

 

Id intern: DA14845

  • Staţii de tren Distanţă
  • Nistorești 1.5 kilometri
  • Breaza 2.7 kilometri
  • Breaza Nord 3.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici