Vânzare

4 camere | 114 m²

Vile Premium situate in comuna Clinceni aproape de pod Domn

Bucuresti-Ilfov / Clinceni

119.905 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 114 m²

Suprafață teren 320 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

GalaxyImob va prezinta spre vanzare o vila  de Lux ,situata in comuna Clinceni la 
 aproximativ 4 km distanta, fata de metrou Raul Doamnei!  

Imobilul, edificat in anul 2024 pe un teren de 360 mp, este structurata pe u singur nivel si beneficiaza de o curte superba prevazuta cu gazon iarba ,iar in partea din spate a vilei a fost proiectata o terasa inbracata toata in gresie portelanata ce se poate inchide foarte usor cu gheam de sticla culisant, iar curte dispune de zona de barbeque ce se poate amenaja de catre client!

Luxul si calitatea sunt cuvintele care definesc aceasta proprietate pe care o regasim in detaliile constructive! vila este proiectata cu camere bine vitrate ,ferestre mari si luminoase ( Finisajele interioare sunt de Lux)

Vila are multa lumina naturala care patrunde prin suprafetele vitrate generoase, cele 4 camere ale vilei se desfasoara pe o suprafata construita de 135 mp, iar spatiul interior a fost compartimentat eficient astfel incat, intreaga suprafata sa inspire confort si libertate de miscare.

Spatiul de socializare ocupa intregul parter si imbina elegant zona de living si cea de dining cu zona de recreere a terasei, avand accesul usor spre gradina si zona de Barbeque!

Unitatea dispune: De doua locuri de parcare in fata vilei din Ansamblul Rezidential cu circuit isi bariera la intrare in complex!

Noaptea, exteriorul vilei, sunt feeric luminate printr-o retea de stalpi cu lumina fotovoltaica.

Rezidential exclusivist de 12 vile, au proiectate la standarde moderne: vila a fost construita si personalizata cu finisaje premium: Incalzire in pardoseala ,instalatie sanitara cu distribuitoare pe fiecare etaj in parte, instalatie electrica pe cupru, geamuri tripan de 7 cam. 

Vila este structurata pe un singur nivel: Parter - 1 Living cu fereste mari si luminoase ,zona de dining,1 bucatarie mare,spatioasa cu zona de servit masa 1 hol cu spatiu pentru dresing si pantofar, 2 bai.
                     
In zona avem: institutii de invatamant- scoli, gradinite; magazine; statii de Ratb se afla in apropriere( la aproximativ (600-700 m distanata)

Vila : Teren 320 mp / suprafata utila la casa este 114 mp ? Incalzire in pardoseala? Finisaje Premium.

Mentionez: Vila este proiectata cu centrala  termica! Poate fi proiectata pe viitor cu pompe de caldura si panouri solare.

Vila in stil Englezesc a fost  proiectata modern ,este finisata la cheie( avem o unitate de tip showroom) de prezentare

Utilitati: APA , CANAL, GAZE, ENEL.

Pentru a descoperi magia unei proprietati diferite , fata de proiectele din zona va invit la vizionare!

Mentionez:Vila se vinde la pretul de 119.900 euro inclus si Tva de 9%

ATENTIE: Mai sunt 2/10  unitati disponibile in superrrrrr ofertaaaaa de pret : De la 125.900 euro( teren 360 mp ) cu mutare pana la 30.10.2024  sunt primele doua unitati de la intrarea in complexul Rezidential sau unitati in superrrrrr ofertaaaaa de pret la 119.900 euro( teren 320 mp ) valabil pentru luna februarie - martie 2025 de la unitatea nr 11 pana la unitatea nr 18.

Ansamblul Rezidential va ofera spre prezentare case Premium cu finisaje din gama lux ( casele se rezerva din stadiu de proiect ) dupa modelul de prezentare pe sait.

 Informatii eficienta energetica: 
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara: 
Indicele de emisii echivalent CO2: 
Consum de energie din surse regenerabile:

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului GLX2331B.Pruteanu Marian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare