Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Alexandru cel Bun

Zona Alexandru cel Bun – 2 camere / Cod CE 578

59.000 eur
ID 2955545
Apartamente | 55 m² | 2 camere
Bacau, Bacau / Alexandru cel Bun
Număr camere 2
Suprafața utilă 55 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj parter
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună

Imob Consult va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandat, la parterul unui imobil situat in zona Adriatica.
Suprafata utila de aproximativ 55 mp se imparte echitabil intre dormitor, living, hol si baie iar unul dintre avantaje este zona, de unde poti ajunge foarte repede in toate punctele de interes indiferent de mijlocul de locomotie adoptat. Vei fi aproape de centru, insula de agrement, unitati de invatamant, sanitare si hipermarketuri.
La confortul termic contribuie centrala proprie dar si ferestrele termopan iar faptul ca este izolat exterior aduce un plus la economia bugetului alocat utilitatilor.
E simplu, daca vrei si consideri ca proprietatea ti se potriveste si vrei sa afli mai multe detalii sau doresti sa programam o vizionare, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0740 832 684 - Manuel Perju + 0742650276 - Bogdan Stanciu sau ne gasiti la sediul agentiei noastre, IMOB CONSULT situat pe strada Mihai Viteazu nr.1, Etaj. 1, INTRARE parter BLUE AIR (Rio Travel)
Colaborare la comision!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 3.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici