Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Central

Zona Piata Sud, Etajul 2 / Cod CE759

51.900 eur
ID 3256394
Apartamente | 48 m² | 2 camere
Bacau, Bacau / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 48 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 2
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Renovată

Sub sigla IMOB CONSULT va propunem spre vânzare un apartament spațios și luminos situat in zona Piata Sud. Acesta dispune de 2 camere confortabile, este situat la maxim 2 minute de stațiile de autobuz si in apropiere de cele mai importante puncte ale orașului.

Apartamentul este situat la etajul 2,este semidecomandat iar suprafata de 48 de mp este compartimentata astfel: bucătărie mare,baie recent renovata,dormitor, living spațios cu iesire spre balconul inchis.

La capitolul confort contribuie cu succes cateva caracteristici si imbunatatiri extrem de utile: amplasamentul din imobil (etajul 2), compartimentarea, ferestrele termopan, centrala proprie si izolatia.

E simplu, daca vrei si consideri ca proprietatea iti este potrivita si vrei sa afli mai multe detalii sau doresti sa programam o vizionare, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0758262533 Maria Gal si 0740288297 Corina Stanciu sau ne gasiti la sediul agentiei noastre, IMOB CONSULT situat pe strada Mihai Viteazu nr.1, Etaj. 1, INTRARE parter BLUE AIR (Rio Travel) intre Laser Optica si Prima Farm.
Colaboram la comision!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 1.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici