Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Sud-Est

Ansamblu de 3 proprietăți în Mâsca

80.000 eur
ID 3343644
Case - Vile | 206 m² | 5+ camere
Arad, Arad / Sud-Est
Zona Sud-Est
Număr camere 5+
Suprafața utilă 206 m²
Suprafață teren 1554 m²
An finalizare construcție 2011
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Ansamblu de 3 proprietăți în Mâsca.

Vă oferim o oportunitate unică de a achiziționa un ansamblu de 3 proprietăți situate într-o zonă pitorească din Mâsca. Aceste proprietăți se află pe o suprafață de teren de 1.554mp și beneficiază de 2 fronturi stradale, oferind oportunități nenumărate pentru construirea casei de vis sau investiții în proiecte turistice.

Prima proprietate este o construcție veche, care necesită demolare. Aceasta poate fi demolată pentru a oferi mai mult spațiu pentru construirea unei noi proprietăți și este situată în apropierea unuia dintre fronturile stradale.

A doua proprietate este o construcție nouă complet amenajată și locuibilă cu o suprafață de aproximativ 60mp. Aceasta este formată dintr-o cameră, o bucătărie, 1 hol de acces și o baie.

A treia proprietate este o clădire la roșu P+1E construcție 2011, care se desfășoară pe o suprafață de 256 mp, este gândită să devină o pensiune modernă și confortabilă. Aceasta este situată pe colț și beneficează de 2 căi de acces, de asemenea dispune de o priveliște impresionantă asupra zonei înconjurătoare.
Ca și utilități dispune de apă de la rețea, curent, prister, iar gazul trece prin fața proprietății se poate face racordarea ușor.

Toate cele trei proprietăți oferă oportunități excelente pentru investitori și dezvoltatori imobiliari care doresc să investească într-o zonă pitorească și liniștită din Șiria. Aceste proprietăți sunt situate în apropierea drumurilor principale, oferind oportunități nenumărate pentru dezvoltarea proprietăților și atragerea de turiști.

Pentru mai multe informații și programarea unei vizite, vă rugăm să ne contactați.

Ghereben Emanuel - Consultant Imobiliar : 0755814751
Nicoleta Vermeșan - Consultant Imobiliar/Financiar : 0754434284
Radu Mitran - Consultant Imobiliar : 0751621035

CP1674760

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici