Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 2 camere, 1 Mai

Apartament 2 cam. Bulevardul Ion Mihalache, nr.174

98.490 eur
ID 3520114
Apartamente | 44 m² | 2 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 1 Mai
Zona 1 Mai
Număr camere 2
Suprafața utilă 44 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 2
Etaj 4
An finalizare construcție 1965
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 9
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

REPOZITIONARE DE PRET!

Vă propun acest apartament cu două camere, o oază de confort și stil, cu o estetică modernă și finisaje elegante.

Decorul este dominat de nuanțe neutre și luminoase, precum alb, crem si bej, care amplifică senzația de spațiu și energie pozitivă. La intrarea în apartament, veți fi întâmpinați de un hol spațios și luminos, cu un dulap pentru depozitare. Pe măsură ce pășiți în interior, veți fi atrași de livingul elegant (16,58mpU) si bucataria (5,78mpU) ce beneficiază de un design minimalist și linii curate, creând o atmosferă aerisită și modernă.

Atât instalația electrică, cât si cea sanitară au fost refăcute complet, cu mare atenție si cu precădere pe materiale de înaltă calitate ex. cabluri cu întârziere la foc RF 180’ CYY-F, tablou si aparataj Schneider. Apartamentul este dotat cu un boiler electric și aer condiționat, care vă permit să reglați ambientul în funcție de preferințele personale.

Baia este elegantă și spațioasă, cu finisaje de înaltă calitate și accesorii moderne. Designul minimalist și utilizarea materialelor de calitate superioară conferă un aer de rafinament. Toate acestea sunt completate de o paletă de culori în tonuri neutre, creând un spațiu relaxant și revigorant.

Dormitorul (11,71 mpU) este o oază de liniște, cu un pat confortabil și un set de mobilier modern. Ferestrele mari permit luminii naturale să pătrundă în interior. Există și un spațiu generos de depozitare, pentru a vă organiza cu ușurință toate lucrurile.

Locuința dispune de un balcon închis (4,78mpU), unde puteți petrece momente relaxante, savurând o cafea sau admirând priveliștea urbana. De asemenea, apartamentul beneficiază de multiple spații de depozitare (debarale, holuri, etc.)

Fiind amplasat în intersecția Bulevardul Ion Mihalache – Calea Griviței, pe Bulevardul Ion Mihalache, nr.174, aveți acces facil la toate facilitățile pentru a vă bucura de viața urbană în cel mai convenabil mod posibil. Stația de metrou "1 Mai" se afla la 1 minut de mers pe jos, STB "Carpați", anume tramvaiele 3,24 si 25 se afla la 2 minute de mers pe jos, iar pe o raza de maxim 150m se afla magazine precum LIDL si Mega Image, stație carburanți MOL, restaurante, cafenele si bănci. Locuința se afla in blocul ce găzduiește Studiourile Excelsior, blocul nefiind încadrat în lista clădirilor cu risc seismic.

Apartamentul se vinde complet mobilat (echipamentele se află in garanție), așa cum se vede în prezentare, oferindu-vă astfel posibilitatea de a vă muta imediat și de a vă bucura de confortul și designul interior pregătit cu atenție.

Pentru mai multe detalii și vizionari, nu ezitați să mă contactați pentru o programare, în care să descoperiți adevăratul potențial al acestui apartament.

Solicită vizionarea proprietății

Apartament 2 cam. Bulevardul Ion Mihalache, nr.174

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Clăbucet 96 metri
  • Bd. Ion Mihalache 108 metri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Clăbucet 66 metri
  • RATB Clăbucet 153 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Metrou Jiului 1.3 kilometri
  • Staţie tren 2.4 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrou 1 Mai 141 metri
  • Metrou Grivița 1.2 kilometri
Contactează utilizatorul
Apartament 2 cam. Bulevardul Ion Mihalache, nr.174
Vlad Tutuca Consultant imobiliar RE/MAX Impact
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3520114
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici