Închiriere

3 camere | 85 m²

Apartament 3 camere Primaverii

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

1.349 €

Specificații

Număr camere 3

Număr Băi 2

Nu include TVA Nu

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 3

Ultimul etaj Da

Suprafața utilă 85 m²

Confort 1

Compartimentare Decomandat

An finalizare construcție 2002

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Mobilat și Utilat Parțial

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

REA0071312 SVN Romania va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere situat in prestigioasa zona Primaverii. Acest apartament elegant, cu o suprafata utila de 85 mp, se afla la etajul 3 al unei cladiri cu 3 etaje, oferind astfel intimitate si o vedere frumoasa asupra imprejurimilor.

Una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestui apartament este terasa sa impresionanta de 70 mp, un spatiu generos unde va puteti relaxa, organiza evenimente sau pur si simplu bucura de aerul curat si de privelistea incantatoare.

Interiorul apartamentului este bine compartimentat, oferind trei camere spatioase, luminoase si finisaje de calitate superioara. Spatiul este conceput pentru a oferi un confort maxim si functionalitate, fiind ideal pentru o familie sau pentru profesionisti care doresc sa traiasca intr-o zona centrala si exclusivista a Bucurestiului.

Nu ratati ocazia de a locui intr-un apartament deosebit in una dintre cele mai dorite zone ale capitalei. 

Pentru detalii suplimentare si pentru a programa o vizionare, va stam la dispozitie. Va invit la o plimbare prin Cartierul Primaverii, din bulevardul Primaverii, in nord, intre Blv Aviatorilor si Blv Mircea Eliade (cel cu piatra cubica de langa Parcul Bordei, unde mai la dreapta este celebra vila prezidentiala) sunt patru strazi celebre: Str Herastrau, Str Helesteului, Str Crangului si Str Jean Monet. Ultima coboara si la sudul Bulevardului Primaverii, la dreapta fiind celebra vila a lui Ion Iliescu, liceul Jean Monet si complexul sportiv Floreasca. Paralele cu Str Jean Monet, inspre Televiziune (Calea Dorobantilor), sunt strazile: Maxim Gorki, Lev Tolstoi, Ion Negulici, Pictor Barbu Iscovescu, Pictor Daniel Rosenthal.

Cartierul de vile din fostul Parc Jianu (inainte si Pta Charles de Gaulle se numea Pta Jianu) - in prezent cunoscut ca si Cartierul Primaverii - a fost construit in anii 37-38 de catre cel mai bun arhitect al momentului - Octav Doicescu. Primarul Bucurestiului era Demetru Ion Dobrescu. La acel moment partea din nordul Pietei Dorobanti era in afara orasului si reprezenta o extindere a orasului cu destinatia initiala -  case pentru muncitorii care lucrau la uzina de apa si gaze a Bucurestiului. Conducerea uzinei a impartit pamantul in parcele si le-a dat muncitorilor pentru a-si construi case. Acestia au fost primii proprietari in Cartierul Primaverii.

Nu dupa mult timp insa (48-50), dupa instalarea regimului comunist avand la baza nationalizarea, adica desfiintarea proprietatii private, proprietatile (case si terenul ramase inca fara casa construite) au fost confiscate iar membrii PCR le-au reimpartit dupa bunul plac.

Locație

Despre zona "Primaverii"

păreri exprimate de 7 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

8.3

Sănătate 7.4

Siguranță 8.9

Calitate aer 8.0

Curățenie 8.9

Zone verzi 8.3

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.5

Cultură 6.3

Educație 8.0

Sport 8.3

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

8.0

Nivel de trai 10.0

Magazine 7.3

Localuri 8.0

Parcări 6.3

Zgomot 8.3

Transport în comun

Transport în comun

8.7

Autobuz 8.3

Tramvai 8.3

Metrou 9.4

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Vasui

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare