Vânzare

2 camere | 64 m²

Apartament cu 2 camere situat in apropriere de Valea Oltulu

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

79.900 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 64 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 2

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Galaxyimob va ofera spre vanzare un apartament de lux cu 3 camere  situat in ansamblul rezidential de lux, cu o arhitectura avangardista, eleganta si rafinata, cu functionaliti si facilitati spectaculoase pentru viitorii rezidenti. Situat alturi de o comunitate exclusivista cu blocuri aerisite in vecinatate ce au vizualizare spre case de tip vile spre vecinatate.

Complexul rezidential ofera spre vanzare apartamente Premium de tip studio, sau decomandate, precum si apartamente cu 2 si 3 camere.

Ansamblul rezidential de lux este dispus in 6 cladiri versatile si rafinate, cu un regim de inaltime P 3 E. Complexul rezidential este compus din 150 de apartamente ce dispun de finisaje PREMIUM , semi-decomandate, decomandate cu bucatarii open-space sau inchise ,compartimentate inteligent si functional cu cate 2 respectiv 3 camere.

Suprafetele utile de locuit sunt cuprinse intre 64 si 84 mp si dispun de finisaje high-class de lux peste media pietei constructiilor rezidentiale, la conceptul lor participand arhitect de renume si echipe de proiectanti cu vaste experiente. 

Ferestrele mari din tamplarie de inalta calitate coroborate cu elemente de feronerie ce vor contribui la definirea confortului absolut daruindui lumina  naturala din abundenta pentru clipe placute de lectura sau serviciu de la domiciliu.

Ansamblul rezidential include o zona de agrement cu gazon si aspresoare si zona de copaci plantati cu mult timp in urma ,amenajat pe suprafetele laterale ale ansamblui unde se invecineaza cu case de tip vile in vecinatate ,unde vei simti aerul pur si clipele de energie in natura fascinanta si prezentata chiar langa casa ta. 

Viitorilor rezidenti le sunt oferite locuri de parcare amplasate subteran si  suprateran, securizate si supravegheate video cu control automatizat. Zona de amplasare ofera acces la toate obiectivele de interes pentru o viata moderna reprezentate de restaurante, cafenele, terase, clinici de sanatate, farmacii, zone business, parcuri universiti.

Descriere: Mijloacele de transport in comun : Stb sunt la mica distanta fata de complex ; iar statiile de metrou Raul Doamnei si Valea Ialomitei se afla la aproximativ 2 km distanta

Finisaje si facilitatii premium: 

Locuriile de parcare sunt la interiorul blocuriilor si au cost separat de 10.000 euro cu Tva inclus in pretul prezentat cu cadastru si entabulare pentru fiecare lot individual.

Ofermim consultanta gratuita pe partea de consiliere si creditare fara comisioane.

Superrrrrr ofertaaaaa de pret pentru luna Iunie 2024 De la 84.900 euro la 79.900 euro. Mai avem unitati disponibile cu 2 camere si mutare in 60 zile.

Va asteptam cu drag la o vizualizare pentru apartamente 2 si 3 camere in Ansamblul Rezidential Premium!
 Informatii eficienta energetica: 
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara: 
Indicele de emisii echivalent CO2: 
Consum de energie din surse regenerabile:

Locație

Despre zona "Drumul Taberei"

păreri exprimate de 945 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.0

Sănătate 6.9

Siguranță 7.9

Calitate aer 6.2

Curățenie 6.7

Zone verzi 7.3

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.9

Cultură 5.9

Educație 7.7

Sport 7.2

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.9

Nivel de trai 7.0

Magazine 8.2

Localuri 7.3

Parcări 4.9

Zgomot 6.9

Transport în comun

Transport în comun

6.7

Autobuz 7.9

Tramvai 7.3

Metrou 4.7

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului GLX2331B.Pruteanu Marian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare