Vânzare

3 camere | 78 m²

Apartament cu 3 camere decomandat in bloc nou la etajul 1!

Brasov / Sanpetru

96.600 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 78 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2023

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate În construcție

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Se vinde apartament cu 3 camere cu o suprafata de 78 mp utili plus 3 terase, aflata intr-un complex rezidential nou situat in Sanpetru, zona adiacenta orasului Brasov. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4 si se va preda cu toate finisajele si utilitatile incluse: centrala proprie, obiecte sanitare, gresie, faianta, parchet, interfon etc.

Pretul mentionat include TVA si este valabil pentru plata integrala. Se accepta si plata prin credit bancar, precum si plata in rate la dezvoltator (in acest caz pretul modificandu-se in functie de modalitatea de plata aleasa).

Dezvoltatorul imobiliar Subcetate Apartamente va ofera spre vanzare apartamente de 1, 2 si 3 camere intr-un complex rezidential cu o panorama deosebita, situat in Sanpetru, zona aflata la mica distanta de centrul comercial Coresi si la aproximativ 10 min de centrul Brasovului.
Complexul beneficiaza de transport public, zone verzi, loc de joaca pentru copii, gradinita, farmacie, cabinet cu medic de familie si spatii comerciale in incinta.
Apartamentele intrunesc toate standardele de calitate si prezinta toate facilitatile necesare unui trai confortabil, printre care mentionam:
- Racordare la toate utilitatile
- Incalzire in pardoseala
- Centrala proprie
- Obiecte sanitare baie
- Interfon
- Detector de gaz etc.
Dezvoltatorul ofera posibilitati variate de plata, preturile fiind foarte competitive, modificandu-se in functie de modalitatea de plata aleasa (plata integrala, credit bancar, rate la dezvoltator).
Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie la numarul de telefon 0747111900.

Cioacă Ion

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cioacă Ion

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare