Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Calea Aradului

APARTAMENT LUX CU 2 CAMERE- CARTIER LUCEAFARUL

89.000 eur
ID 3504436
Apartamente | 40 m² | 2 camere
Oradea, Bihor / Calea Aradului
Număr camere 2
Suprafața utilă 40 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 4
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună

Atunci când facem o investiție imobiliara, indiferent că este pentru confortul propriu sau venituri extra, ținem cont in primul rând de locație, deoarece aceasta va aduce beneficii pe termen lung iar imobilul își va păstra sau mari valoarea odată cu trecerea timpului.

Suntem in Cartierul Luceafărul, situat in Oradea, la doar 5 minute de centrul orașului, un cartier privat care prin poziția si zona in care se afla dar si numărul limitat al imobilelor, selectează automat numărul proprietarilor si al construcțiilor.

Puzzle Imobiliare va propune spre vânzare in EXCLUSIVITATE, un apartament nou cu 2 camere, care oferă un stil de viată urban si modern in inima orașului.

Proprietatea este situata la etajul 4 într-un imobil cu 9 nivele si beneficiază de 2 lifturi moderne cu supraveghere video.
Apartamentul este foarte luminos, are o suprafața utila de 40 mp si se desfășoară astfel: 1 antreu cu mai multe spatii de depozitare, 1 living generos cu bucătărie de tip open space, 1 baie cu dus si 1 dormitor.
Imobilul este foarte bine izolat termic si dispune de utilități contorizate separat, geamuri termopan cu tâmplărie din PVC, ușă metalica de siguranță, uși interioare din lemn, parchet premium, gresie si faianța, video interfon, fibra optica, etc.
Confortul termic al imobilului este asigurat de calorifere, cu încălzire reglabilă prin intermediul termostatului de la centrala proprie a clădirii, ceea ce contribuie la costuri reduse pentru încălzire.
Pentru amenajarea si utilarea apartamentului s-au folosit doar materiale și electrocasnice din gama premium iar proprietatea se vinde așa cum reiese din fotografiile de prezentare.

Prețul de vânzare pentru aceasta frumoasa proprietate este de 89000 euro, negociabil.

Comision 0% pentru cumpărător.

Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numerele de tel: 0773 936727 sau 0773 940235.

Mai multe proprietăți similare puteți viziona pe website: www.puzzleimobiliare.ro

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Vest 3.5 kilometri
  • Oradea Est 4.1 kilometri
  • Staţie tren 4.1 kilometri
  • Oradea 4.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici