Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Nufarul

Apartament pentru renovat cu 2 camere de vânzare în zon...

55.000 eur
ID 3221766
Apartamente | 45 m² | 2 camere
Oradea, Bihor / Nufarul
Zona Nufarul
Număr camere 2
Suprafața utilă 45 m²
Compartimentare Nedecomandat
Confort 2
Etaj 1
An finalizare construcție 1978
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Parțial
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Va propun spre vanzare, în reprezentare exclusivă, COMISION 0% la CUMPARATOR, un apartament cu 2 camere situat la etajul 1 al unui bloc de apartamente cu acoperis din tigla ceramica, in cartierul Nufarul, pe Aleea Penes Curcanul, langa Colegiul Onisifor Ghibu, intr-o zona liniștita, cu vedere spre curtea interioara, respectiv colegiu si gradinita nr. 28, la cateva minute de Piata Nufarul, Lotus Center, complexurile comerciale Selgros, Kaufland, Brico Depot etc.
Apartamentul este compus din living, dormitor, bucatarie mare, antreu, balcon si are o suprafata utila de 40,65 mp plus un balcon inchis de 3 mp cu acces din dormitor. Apartamnetul se vinde nemobilat si necesita renovare completa, ramanand la latitudinea noului proprietar modul de amenajare dupa propriul gust. Ferestrele de la bucatarie si living sunt cu geam termopan, caloriferele au elementi din fonta, apartamentul este foarte calduros iarna si racoros vara, iar usa de la intrare este metalica.
Casa scarii este foarte bine ingrijita, vecinii sunt linistiti, iar in patea din spate a blocului se afla amenajata o curte interioara frecventata doar de catre proprietarii blocului, imprejmuita cu fier forjat si foarte bine intretinuta, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber sau de joaca pentru copii, (a se vedea in fotografiile de prezentare).
In proximitatea imobilului se afla numeroase facilitati: gradinita, cresa, liceu, piata, farmacii, sedii ale institutiilor bancare, transport public de persoane, magazine de toate felurile etc.
Este pretabil pentru a-ti intemeia un nou camin ori in scop investitional, zona asigurandu-i un randament ridicat la inchiriere data fiind apropierea de statiunilea Baile Felix si 1 Mai.
Va aștept cu drag la vizionare!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Est 1.5 kilometri
  • Staţie tren 1.9 kilometri
  • Oradea 4.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici