Vânzare

5+ camere | 450 m²

Pensiune turistica (afacere la cheie) Lepsa

Vrancea / Lepsa

195.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 450 m²

Suprafață teren 1000 m²

An finalizare construcție 2009

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 3+

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Posibilitate parcare Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Daca doresti  o afacere in turism  , aceasta proprietate din Lepsa  (VRANCEA) este exact ceea ce cauti. Situata intr-o zona montana superba , aceasta pensiune ( Pensiunea Madona) ofera tot confortul modern inconjurat de peisaje impresionante . Acest refugiu de vacanță este o oportunitate minunată de a vă crea o afacere in domeniul hotelier , fiind inscrisa in circuitul turistic  si avand formata deja o comunitate de clienti fideli care se intorc de fiecare data aici cu placere pentru a se relaxa si a se bucura de munte .

  Constructia pensiuni P+2 + M a fost edificata in anul 2009, cu o suprafață utila de 450 mp ,  pe un teren de 1000 mp, deschidere la strada de 16 ML , dispune de 11 camere ,  10 bai ,  3 terase , ( 7camere cu baie proprie si 2 apartamente cu 2 camere fiecare) , living, bucatarie, bar si dependinte (spalatorie, cam. lenjerie, cam. centrala termica, magazie lemne, beci).  
   Alimentarea cu apă  se face de la  put propriu cu un hidrofor, iar canalizarea este gestionată de o fosa septica.
  
   În plus, veți beneficia de un spațiu generos în curte, oferind o panoramă încântătoare la munte și acces direct la raul Putna (accesul se face cobarand pe un platou amenajat cu loc de servit masa si cu barbeque.

  Pozitia acestei pensiuni este aproape de intrarea in rezervatia Naturala Cheile Tisitei ceea ce ofera o varietate largă de posibilități pentru diverse activități în aerul proaspăt și curat al munților , unde puteti face  tresee montane in Rezervatia Naturala Cheile Tisitei , trasee in bicicleta , trasee cu ATV-ul , puteti vizita impresionanta Cascada a Putnei , vizitati Manastirea Lepsa , iar in final sa popositi la Pastravaria Lepsa !
 
  Pensiunea Madona este construita din beton cu zidarie din piatra si lemn , iar alaturi se afla construita casa administratorului si a personalului , formata din 3 camere + livingroom + bucatarie + baie .

  
  Aceasta proprietate se vinde complet mobilata si utilata !

  Pentru informatii suplimentare si pentru programarea unei vizionari va rugam sa ne contactati!

Agentia imobiliara HOUSE AVANTAJ Focsani, va sta la dispozitie pentru intermedieri vanzari , inchirieri , certificate energetice, carti funciare , evaluari imobile , etc.

Aceasta proprietate este reprezentata in EXCLUSIVITATE comision 0% pentru cumparator !

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihai

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare