Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Vest

Cartierul Latin, 2 camere, etaj 7/8, 48 mp, mobilat si ut...

66.000 eur
ID 3499789
Apartamente | 48 m² | 2 camere
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov / Vest
Zona Vest
Număr camere 2
Suprafața utilă 48 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 7
An finalizare construcție 2015
Tip imobil Alte tipuri
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Nu

Un apartament perfect pentru investiție te așteaptă să descoperi o oază de confort și potențial profitabil. Aflat la etajul 7 din 8, cu orientare spre vest si vedere panoramică impresionantă, acest apartament este complet mobilat și utilat, gata pentru a atrage atenția chiriașilor sau investitorilor.

Încăperea este inundată de lumină naturală datorită ferestrelor ample, creând o atmosferă primitoare și aerisită. Un balcon spațios îți oferă locul perfect pentru a te bucura de momentele de relaxare sau pentru a admira peisajul urban.

Investiția devine și mai atractivă cu un loc de parcare inclus, o facilitate căutată în zonele aglomerate. Spațiile de depozitare inteligent integrate îți oferă posibilitatea de a păstra ordinea și funcționalitatea în locuință.

Dotat cu centrală proprie pentru a-ți asigura un control complet asupra confortului termic, apartamentul este gata să-ți ofere randament și să devină o sursă de venit pasivă, fiind situat într-o zonă cu acces ușor la magazine alimentare, supermarketuri și statii de autobuz.

Bucătăria modernă și baia spațioasă adaugă un plus de valoare investiției tale. Cu toate aceste caracteristici, acest apartament reprezintă nu doar un cămin, ci și o oportunitate inteligentă de investiție într-un mediu urban dinamic.

Razvan Badea

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici