Vânzare

3 camere | 90 m²

Casă de vânzare ultracentral Baia Sprie

Maramures / Baia Sprie

79.990 €

Specificații

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Suprafața utilă 90 m²

Suprafață teren 130 m²

Număr camere 3

Niveluri imobil 1

An finalizare construcție 1976

Număr Băi 1

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Da

Mobilat și Utilat Parțial

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vă prezint spre vânzare o casă frumoasa în centrul orașului Baia Sprie. Cu o suprafață desfășurată de 120mp construiți pe 2 nivele și curte de 130 mp, aceasta proprietate este ideală pentru cei ce doresc intimitate, trecând de la apartament la casă.
 Având o locație ultracentrala, având piața de alimente alături, primăria peste drum, liceul Tehnologic de Transporturi Auto la 3 minute distantă, parcul din centrul vechi alături si râul Săsar in spatele proprietății, aceasta reședința va face traiul si confortul extrem de ușor.  Strada se reabilitează in totalitate, urmând sa se pună pavaj si camere video pentru securitate. 
 Desfășurarea casei:
La parter avem bucătăria cu o cămară, un antreu cu zona de servit cafeaua care duce spre dormitor si spre baie si casa scării îmbrăcată in lambriu.
Etajul este împărțit între 2 dormitoare spațioase din care unul are antreu cu balcon, si scara care duce spre pod.
Parterul este încălzit de centrală iar camerele de sus sunt încălzite cu lemne prin sobe de teracotă. 
Proprietara va dori sa ia câteva lucruri de prin casă pe lângă bunurile personale cum ar fi covoare, un televizor, frigiderul, mașina de spălat rufe, o parte din mobilier si televizoare, dar bineînțeles ca se vor discuta la fața locului cu viitorul proprietar de ce are nevoie si ce nu.
Curtea este betonata si pe lângă aceasta, pe malul râului Săsar  avem o terasa betonata care duce la 2 șoproane pentru depozitare de unelte si lemne pentru foc. 
Va stau la dispoziție pentru noi informații si pentru vizionări, nu ratați aceasta oportunitate de a locui într-o zona  exclusivista a orașului Baia Sprie

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Dorin Ghit

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare