Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Aradul Nou

Casă înșiruită la cheie Aradul Nou

140.000 eur
ID 3315974
Case - Vile | 111 m² | 4 camere
Arad, Arad / Aradul Nou
Zona Aradul Nou
Număr camere 4
Suprafața utilă 111 m²
Suprafață teren 167 m²
An finalizare construcție 2019
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Casă înșiruită la cheie Aradul Nou

Vă prezentăm o proprietate imobiliară deosebită, ultramodernă, amplasată în cartierul Aradul Nou, ce se întinde pe o suprafață utilă de 111 metri pătrați, pe două niveluri.

Această casă finalizată la cheie se evidențiază prin confortul și spațiul generos pe care îl oferă, fiind compartimentată astfel: la parter, un living spațios ce se deschide către o bucătărie modernă, mobilată și utilată cu cele mai noi și performante echipamente, o cameră tehnică și o baie, iar la etaj, trei camere și două băi. Fiecare încăpere este amenajată cu bun gust, astfel încât să ofere cumpărătorilor un mediu de locuit armonios și confortabil.

Această proprietate dispune și de o curte privată, unde vă puteți relaxa sau unde animalele de companie se pot bucura de libertate și joacă, iar în fața casei există locuri de parcare, pentru a asigura accesul facil și comod pentru locatari.

Situată într-o zonă liniștită și prietenoasă, această proprietate este ideală pentru familiile care caută un loc de locuit cald și primitor.
Vă invităm să ne contactați pentru a obține mai multe detalii și a programa o vizionare, în vederea identificării casei perfecte pentru dumneavoastră la numarul de telefon 0745 06 93 93 !

Almira Boboc - Consultant Imobiliar Property Lab

Cod Proprietate 1685028

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 3.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici