REGULAMENTUL CONCURSULUI

ÔÇ×Casa ZZen by HomeZZ.roÔÇŁ

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este societatea ANTENA TV GROUP S.A., societate constituita si functionand in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul social in Bd. Ficusului nr.44A, etaj 4A, zona 2, Sector 1, Bucuresti, avand identificator unic la nivel european (EUID) ROONRCJ40/3765/1991, cod unic de inregistrare 1599030, cod de identificare fiscala RO, capital social 1.593.960 lei, cont bancar RO65RZBR0000060010162592 deschis la Raiffeisen Bank ÔÇô Agentia Bucuresti (societate denumita in continuare ÔÇ×OrganizatorulÔÇŁ).

Derularea concursului ce face obiectul prezentului regulament (denumit in continuare ÔÇ×ConcursulÔÇŁ) se va face in Romania, pe site-ul HomeZZ.ro (pe pagina homezz.ro/casa-zzen/regulament). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe Concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media.

II. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 18.10.2021 ÔÇô 07.11.2021, dupa cum urmeaza:

 • Inscrierile si participarea in concurs se va face automat pentru toti utilizatorii website-ului HomeZZ.ro care programeaza online o vizionare din pagina de proprietate.
 • Perioada de desfasurare a concursului este 18.10.2021 ÔÇô 07.11.2021.
 • Premiile se vor acorda prin extragere online saptamanala.
 • Desemnarea si anuntarea castigatorilor se va face conform Cap IV. Mecanismul de concurs, de mai jos.

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURS, DESCALIFICARE

Pentru participarea la Concurs este necesara acceptarea neconditionata si fara rezerve, de catre participanti, a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti precum si acordul cu privire la acceptarea regulamentului de Concurs manifestat de participanti in momentul inscrierii.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate Organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

Prin inscrierea la Concurs fiecare participant garanteaza:

 • ca are deplina si neafectata capacitatea de folosinta si exercitiu (conform prevederilor Codului civil);
 • ca este posesor al unui act de indentitate;
 • ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale Organizatorului (de promovare a acestui proiect in mediile de comunicare ale Organizatorului), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii patrimoniale in sarcina Organizatorului si numai cu consimtamantul prealabil pentru prelucrarea de date cu caracter personal exprimat in scopul realizarii respectivelor actiuni publicitare;
 • ca va face toate demersurile necesare pentru a ob┼úine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel ├«nc├ót s─â fie disponibil pentru a participa la actiunile de promovare in cauza;
 • ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;

Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice. Orice fotografii si materiale filmate cu castigatorii vor putea fi facute publice si exploatate in orice scop inclusiv publicitar de catre Organizator si/sau subcontractanti ai acestuia/acestora fara niciun fel de pretentii financiare sau de alta natura din partea participantilor si castigatorilor si numai cu consimtamantul prealabil al acestor persoane exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal exprimat in acest scop. Participantii si castigatorii renunta la a solicita Organizatorului si/sau subcontractantilor sai o alta suma de bani sau bunuri/servicii, decat cele prevazute la capitolul Premii sau vreo remuneratie pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la Concurs, extragerii si acordarii premiilor.

Pentru identificare si ridicarea/intrarea in posesia premiului, castigatorii desemnati vor prezenta reprezentantilor Organizatorului un document de identitate, fara insa sa fie retinute copii dupa acesta.

Angajatii sau colaboratorii Organizatorului, rudele si afinii acestora pana la gradul II inclusiv, precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect nu vor putea participa la acest Concurs, in sensul ca nu li se vor putea acorda niciun fel premii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare.

IV. MECANISMUL DE CONCURS

 1. Participantii au posibilitatea sa se inscrie la Concurs prin programarea online a unei vizionare pe HomeZZ.ro. O persoana poate participa printr-o singura inscriere la Concurs, respectiv printr-o singura solicitare de vizionare. Un participant poate solicita mai multe vizionari in intervalul unei saptamani, dar se va acorda un singur premiu unui participant. In cazul in care un participant, solicita mai multe vizionari in decursul unei saptamani, respectiv daca in cadrul extragerii online saptamanale va fi selectat pentru mai mult de un premiu din Concurs, Organizatorul va acorda premiile participantilor diferiti, deci va repeta extragerea in acest sens.
 2. Extragerea se va face saptamanal, online, folosind website-ul random.org care va indica selectia castigatorilor dupa id-ul unic generat pentru fiecare participant la solicitarea de vizionare. Este in sarcina Organizatorului sa identifice castigatorul dupa id-ul ales prin random.org.
 3. Inscrierea in concurs se face gratuit, fara perceperea niciunei taxe directe sau indirecte, la initiativa participantului de a programa o vizionare.

V. DESEMNAREA CASTIGATORULUI. ACORDAREA PREMIULUI

 1. Dintre toti participantii Concursului care solicita vizionare in fiecare dintre saptamanile 18.10.2021 ÔÇô 24.10.2021, 25.10.2021 ÔÇô 31.10.2021 si 01.11.2021 - 07.11.2021.
  Se vor oferi cate 3 (trei) premii pe saptamana in intervalele 18.10.2021 ÔÇô 24.10.2021, 25.10.2021 ÔÇô 31.10.2021 ╚Öi 5 (cinci) premii intervalul 01.11.2021 - 07.11.2021, desemnand cate un castigator pentru fiecare premiu saptamanal.
  In extragerile saptamanale premiile se vor acorda in modul urmator ╚Öi cu specifica╚Ťiile conform cap. VI, pct. 1):

  1. In saptamana 18.10.2021 ÔÇô 24.10.2021: Premiul I - Mi Robot Vacuum-Mop in valoare de 1.100 lei, oferit de SC ROLV ONLINE SRL, Premiul II - Antrenament Yoga and Functional Training Wellbeing Program, in valoare de 260 lei, oferit de Cristina Georgiana Buta PFA si Premiul III - 20% reducere servicii mutare, in valoare de 300 lei, oferit de Hauler Relocation SRL.
  2. In saptamana 25.10.2021 - 31.10.2021: Premiul I - Mi Bedside Lamp 2 (2 bucati) in valoare de 400 lei, oferit de ROLV ONLINE SRL, Premiul II - Tapet (4 role) de pe zeninterior.ro, in valoare de 1.000 lei, oferit de SC ZEN DECO HOME SRL, Premiul III - 20% reducere servicii amenajare interior, in valoare de 500 lei, oferit de Omnia Design Studio SRL.
  3. In saptamana 01.11.2021 - 07.11.2021: Premiul I - Mi Air Purifier 3C, in valoare de 1.100 lei, oferit de ROLV ONLINE SRL, Premiul II - Antrenament Yoga and Functional Training Wellbeing Program, in valoare de 260 lei, oferit de Cristina Georgiana Buta PFA, Premiul III - 15% reducere la achizitia de tapet, perdele, draperii pe zeninterior.ro pentru cumparaturi de minim 2.000 lei, 3 bucati (trei bucati), , in valoare de 300 lei/bucata , constand in 3 (trei) premii, oferite de ZEN DECO HOME SRL.
 2. Se vor extrage in cadrul Concurs 3 (trei) castigatori si 3 (trei rezerve) pentru fiecare premiu in saptamanile 18.10.2021 ÔÇô 24.10.2021, respectiv si 5 (cinci) castigatori si 5 (cinci) rezerve in intervalul 01.11.2021 - 07.11.2021.
  Pentru extragerile saptamanale se vor lua in considerare toate id-urile aferente solicitarilor de vizionare din saptamana anterioara, insa nu mai devreme de data 18.10.2021 si nu mai tarziu de 07.11.2021.
 3. Mecanismul de acordare a premiilor castigatorilor se realizeaza de Organizator pana in etapa de informare a Castigatorului privind premiul obtinut in urma extragerii. Acordarea premiului nu cade in sarcina Organizatorului.

  1. Pentru primirea premiului Castigatorul va contacta Partenerul care ofera premiul pentru a-l revendica in baza voucherului de premiu primit de la Organizator. Voucherul va cuprinde descriere premiu, conditii si/ sau termene de acordare a premiului si un contact al societatii care ofera premiul.
 4. Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului. Orice revendicare venita de la oricare dintre castigatorii anuntati conform mecanismului de mai sus, dupa perioada indicata de Organizator, este lipsita de efect.
 5. Regulamentul concursului se face public prin afisarea pe site-ul de concurs Homezz.ro, pe pagina homezz.ro/casa-zzen/regulament.

In privinta premiilor raspunderea Organizatorului este strict limitata la acordarea acestora.

VI. PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA

 1. Premiile acordate in concurs constau in:
  1. Mi Robot Vacuum-Mop, valabil pana la 30.11.2021, in limita unei bucati (1 bucata), acordat direct castigatorului de SC ROLV ONLINE SRL. Valoarea premiului este de 1.100 lei.
  2. Mi Air Purifier 3C, valabil pana la 30.11.2021, in limita unei bucati (1 bucata), acordat direct castigatorului de SC ROLV ONLINE SRL. Valoarea premiului este de 500 lei.
  3. Mi Bedside Lamp 2, valabil pana la 30.11.2021, in limita a doua bucati (2 bucati), acordat direct castigatorului de SC ROLV ONLINE SRL. Valoarea premiului este de 400 lei (pret unitar de 200 lei).
  4. 20% reducere servicii amenajare interioara, valabil pana la 31.12.2021, in limita unei bucati (1 bucata), acordat direct castigatorului de SC Omnia Design Studio SRL. Valoarea premiului este de 500 lei.
  5. 20% reducere servicii mutare, valabil pana la 31.12.2021, in limita unei bucati (1 bucata), acordat direct castigatorului de SC Hauler Relocation SRL . Valoarea premiului este de ÔÇŽ lei.
  6. 15% reducere la achizitia de tapet, perdele, draperii pe zeninterior.ro pentru cumparaturi de minim 2.000 lei, valabil pana la 31.12.2021, in limita a 3 bucati (trei bucati), adica 3 (trei) premii acordate direct castigatorului de SC ZEN DECO HOME SRL. Valoarea premiului este de 300 lei (echivalentul unei reduceri de 15% pentru un singur premiu).
  7. Voucher de achizitie tapet de pe zeninterior.ro, in limita a 4 role de tapet, cu valoare maxima de 1.000 lei, valabil pana la 31.12.2021, acordat direct castigatorului de SC ZEN DECO HOME SRL. Valoarea premiului este de 1.000 lei.
  8. Antrenament online Yoga and Functional Training Wellbeing Program, valabil pana la 31.12.2021, in limita a doua bucati (2 bucati), acordat direct castigatorului de Cristina Georgiana Buta PFA. Valoarea premiului este 230 lei (pretul unui antrenament).

Valoarea totala a Premiilor prevazute la cap. VI pct. 1 este 5.160 lei.

Fiecare participant poate castiga o singura data.

In cazul in care Castigatorii nu revendica premiul castigat pana cel tarziu la data indicata de prezentul Regulament premiile se anuleaza.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la premiile vouchere/produsele/serviciile oferite de Parteneri. Orice raspundere cu privire la acordarea Premiilor/produselor/ serviciilor, cat si la calitatea, garantia sau livrarea la termen a acestora, fara a se limita la acestea, prevazute la cap VI pct. 1) cade in sarcina exclusiva a Partenerilor, nicidecum in sarcina Organizatorului.

Proiectul vizat de prezentul regulament se desfasoara in acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnarii prezentei, astfel impozitul pentru premii prevazute la cap. VI pct. 1) va fi platit de catre Organizator. In acest sens, in cazul in care Concurentul castiga/dobandeste un premiu in produse, plata in bani a impozitului corespunzator produsului castigat, se va face de catre Organizator in conformitate cu prevedirile codului fiscal.

Premiile cu o valoare totala mai mica de 600 de lei sunt neimpozabile.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiile castigate sunt in sarcina exclusiva a Concurentului.

VII. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Organizatorul concursului, Antena TV Group S.A., este în egală măsură și operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal. In acest sens, Operatorul va aduce la cunostinta urmatoarele informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

Categorii de Date cu caracter personal prelucrate. Colect─âm ╚Öi prelucr─âm datele cu caracter personal pe care dumneavoastr─â (ÔÇ×Persoana vizat─âÔÇŁ) ni le comunicati la inscrierea si participarea in concurs. Datele colectate constau in nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon.

Scopurile ├«n care sunt prelucrate Datele ╚Öi temeiul juridic al prelucr─ârii. Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si procesate pentru ├«nscrierea si participarea dumneavoastr─â ├«n concursul ÔÇ×Casa ZZen by HomeZZ.roÔÇŁ care, din punct de vedere juridic, implic─â temeiul ├«ncheierii si executarii unui contract ├«ntre participant ╚Öi organizator, precum si temeiul interesului legitim al Operatorului de a verifica varsta persoanelor participante la concurs, fiind admise doar persoanele majore, condi╚Ťiile contractuale fiind cele mentionate in prezentul Regulament. Semnatura este prelucrata cu ocazia si in scopul acordarii premiilor castigate. Totodata, la revendicarea premiului, castigatorul va prezenta un act de identitate in scopul si in interesul legitim al Operatorului de a valida intr-un mod corect si transparent castigatorul concursului organizat. Nu se vor retine copii de pe actul de identitate.
Totodata, datele dvs. de contact vor fi utilizate de Organizator si pentru comunicarea cu dumneavoastr─â prin canalele pe care le-a╚Ťi aprobat pentru a v─â ╚Ťine la curent ├«n leg─âtur─â cu activitatea noastr─â, prin transmiterea de newsletter, anun╚Ťuri ╚Öi alte informa╚Ťii cu privire la serviciile, produsele ╚Öi tehnologiile Societ─â╚Ťii sau ale oric─ârei alte societ─â╚Ťi din cadrul Intact Media Group, precum ╚Öi despre evenimente ╚Öi proiecte ale Societ─â╚Ťii sau ale oric─ârei alte societ─â╚Ťi din cadrul Intact Media Group sau pentru sondaje ├«n r├óndul clien╚Ťilor, campanii de marketing, analiz─â de pia╚Ť─â, tombole, concursuri sau alte activit─â╚Ťi ori evenimente promo╚Ťionale. Pentru aceste scopuri, ne baz─âm pe temeiul consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â.
De asemenea, v─â vom oferi posibilitatea de a nu mai participa ├«n orice moment, ├«n cazurile ├«n care nu dori╚Ťi s─â mai primi╚Ťi comunicari de marketing. Pute╚Ťi astfel alege s─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul privind materialele de marketing/ newsletter ├«n orice moment prin simpla accesare a linkului de ÔÇśdezabonareÔÇÖ de la subsolul fiec─ârui newsletter sau invita╚Ťie la evenimente. De asemenea, ├«n vederea retragerii consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â pentru orice prelucrare asupra c─âreia a╚Ťi consim╚Ťit ├«n prealabil, pute╚Ťi s─â ne transmite╚Ťi un e-mail la dpo@antenagroup.ro sau s─â ne comunica╚Ťi o scrisoare la adresa sediului social al Societatii.
Retragerea consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â nu va afecta legalitatea prelucr─ârii pe baza consim╚Ť─âm├óntului de dinaintea retragerii acestuia.
Nu vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze profiluri ale dumneavoastră.

Destinatarii datelor. Datele dumneavoastr─â sunt colectate prin intermediul formularului de inscriere la concurs ╚Öi pot fi dezv─âluite c─âtre persoanele noastre ├«mputernicite, ├«n principal sponsori, prestatori de servicii sau colaboratori ai Societ─â╚Ťii, ├«n vederea prelucr─ârii datelor cu caracter personal ├«n scopurile premise prin prezenta, ├«n numele nostru ╚Öi doar ├«n conformitate cu instruc╚Ťiunile noastre, c─âtre alte societ─â╚Ťi din grupul Intact Media Group; c─âtre instan╚Ťe de judecat─â, autorit─â╚Ťi de aplicare a legii, autorit─â╚Ťi de reglementare sau avoca╚Ťi sau alte persoane, dac─â se dovede╚Öte necesar ├«n mod just ├«n vederea constat─ârii, exercit─ârii sau ap─âr─ârii unui drept ├«n justi╚Ťie sau a unui drept natural, sau ├«n scopul unui proces de solu╚Ťionare a diferendelor. Societatea va p─âstra controlul asupra datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi se va asigura c─â persoanele ├«mputernicite folosesc m─âsuri tehnice ╚Öi organiza╚Ťionale corespunz─âtoare, ├«n conformitate cu legea aplicabil─â, pentru a asigura integritatea ╚Öi securitatea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal. Datele dumneavoastr─â nu vor fi transferate in alte state.

Durata stoc─ârii. Datele dumneavoastr─â cu caracter personal vor fi p─âstrate at├ót timp c├ót sunt necesare ├«n mod rezonabil ├«n scopurile permise prin prezenta sau p├ón─â la momentul c├ónd v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul (daca este cazul). Ca regul─â general─â, ├«n cazurile ├«n care v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastr─â ╚Öi va lua m─âsurile corespunz─âtoare pentru ╚Ötergerea oric─âror ├«nregistr─âri cu datele dumneavoastr─â cu caracter personal. Cu toate acestea, vom p─âstra datele dumneavoastr─â cu caracter personal atunci c├ónd acestea sunt necesare pentru exercitarea sau ap─ârarea de c─âtre Societate a unui drept al dumneavoastr─â sau al altei persoane ├«n justi╚Ťie, p├ón─â la finalul perioadei de reten╚Ťie relevante sau p├ón─â la solu╚Ťionarea respectivelor ac╚Ťiuni ├«n instan╚Ť─â. Cu excep╚Ťia cazului ├«n care ne solicita╚Ťi ├«n mod expres s─â stoc─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului ├«n care datele cu caracter personal sunt necesare pentru ap─ârarea unui eventual drept ├«n justi╚Ťie f─âr─â perioad─â de p─âstrare, formularele vor fi distruse ╚Öi datele cu caracter personal vor fi ╚Öterse ├«n termen de 3 ani de la data la care a fost incheiat concursul.

Drepturile persoanei vizate. Sub rezerva anumitor condi╚Ťii legale, ave╚Ťi urm─âtoarele drepturi ├«n leg─âtur─â cu prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal: dreptul de acces ╚Öi dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastr─â pe care le de╚Ťinem; dreptul la rectificarea oric─âror date cu caracter personal incorecte; dreptul la ╚Ötergerea datelor; dreptul la restric╚Ťionarea utiliz─ârii de c─âtre Societate a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n anumite cazuri (de exemplu, atunci c├ónd contesta╚Ťi inexactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioad─â care ne permite s─â verific─âm o astfel de exactitate); dreptul la portabilitate, care v─â permite s─â primi╚Ťi datele personale referitoare la dumneavoastr─â pe care ni le-a╚Ťi furnizat, ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod obi╚Önuit ╚Öi care poate fi citit automat sau s─â transmite╚Ťi aceste date altui operator; dreptul de a obiecta, care v─â permite s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii ├«n continuare a datelor dvs. personale ├«n condi╚Ťiile ╚Öi limitele stabilite de lege. Societatea va asigura exerci╚Ťiul tuturor drepturilor dumneavoastr─â ╚Öi de aceea, dac─â dori╚Ťi s─â proceda╚Ťi ├«n sensul celor de mai sus, v─â rug─âm s─â ne transmite╚Ťi un e-mail la adresa dpo@antenagroup.ro sau o notificare scris─â la adresa sediului social al Societatii. Este posibil s─â v─â cerem s─â v─â dovedi╚Ťi identitatea comunic├óndu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obliga╚Ťiile de securitate pe care le avem ╚Öi a ├«mpiedica divulgarea neautorizat─â a datelor. Societatea va lua ├«n considerare orice solicit─âri sau pl├óngeri primite din partea dumneavoastr─â ╚Öi v─â vom transmite un r─âspuns imediat ce va fi posibil, ├«ns─â nu mai t├órziu de 1 (una) lun─â de la primirea cererii. De asemenea, ave╚Ťi dreptul de a adresa o pl├óngere c─âtre Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal ÔÇô cu sediul ├«n Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucure╚Öti.

Securitatea datelor. Va asiguram ca datele dvs. se prelucreaz─â cu respectarea legii, in condi╚Ťii de securitate si confiden╚Ťialitate. Am adoptat toate masurile necesare, at├ót intern, cat si in ce prive╚Öte colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor no╚Ötri ├«ndeplinirea acelora╚Öi condi╚Ťii de Securitate si confiden╚Ťialitate, in ce prive╚Öte datele personale.

VIII. OBSERVATII

Participantii la concursul care face obiectul prezentului regulament se obliga sa respecte intocmai prezentul regulament. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul de concurs.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul/site-urile de concurs prevazut/prevazute la cap. 1 de mai sus in mod gratuit oricarui solicitant.

Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa Organizatorului, pana la sfarsitul Concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform sediului Organizatorului.

Organizator,
ANTENA TV GROUP S.A.

prin imputernicit
Simona Mincu
Manager Marketing

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici