Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Comision 0 %! Vilă turistică de vânzare, Poiana Brașov!

890.000 eur
ID 3476717
Case - Vile | 364 m² | 5+ camere
Poiana Brasov, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 364 m²
Suprafață teren 427 m²
An finalizare construcție 1997
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Subsol

Poiana Brașov este locul în care fiecare experiență sedimentează o amintire de neuitat. Relaxare sau adrenalină, vară sau iarnă, această stațiune mulțumește o imensă varietate de oameni care vor rămâne cu un singur regret, aici timpul trece prea repede...

Datorită dezvoltării din ultimii ani stațiunea atrage un număr uriaș de turiști atât iarna cât și vara! Dacă în perioada de iarnă, 4-5 luni/an, practicanții sporturilor de iarnă iau cu asalt cele 9 pârtii cu grade diferite de dificultate, perioada de vară vine cu un cu totul alt tip de agrement. Deși Poiana Brașov a câștigat titlul de cea mai renumită stațiune pentru sporturile de iarnă, în prezent aceasta reprezintă unul din cele mai importante centre turistice din România devenind o stațiune all season. Cursurile de echitație sau practicarea echitației în împrejurimi, tenisul de câmp, plimbările cu ATV-ul sau numeroasele drumeții montane sunt doar câteva dintre activitățile de care vă puteți bucura în perioada călduroasă.

Locația reprezintă unul dintre criteriile esențiale, fie că vorbim de prestatorii de servicii, cât și de cei care aleg să beneficieze de acestea. Dacă faceți parte din prima categorie și sunteți în căutarea unei proprietăți pe care să o utilizați în scop investițional, vă rog să acordați atenție următoarei oferte.

Vă prezint o vilă interesant poziționată, într-o zonă care reprezintă mixul ideal între natura spectaculoasă și arhitectura clădirilor specifică zonelor de schi. Deși vorbim de o distanță de numai 800 de metri față de teleschi si pârtia Bradul, puteți să vă bucurați din plin de confortul, intimitatea și liniștea peisajului montan.
Dispusă pe un regim de înălțime P+2E+M, vila, a fost renovată în anul 2020 cu materiale de foarte bună calitate și este gândită să acomodeze perfect 3 apartamente cu living open space cu bucătăria și câte 2 dormitoare. Fiecare apartament poate primi câte 2 familii sau cupluri oferind spațiu comun dar și intimitatea mult dorită. Suprafața generoasă de 364 mp utili se reflectă în cele 3 apartamente, mansarda open space și parterul care necesită renovare, aici se pot opține 2 unități de cazare independente. Cele 7 terase cu o suprafață totală utilă de 73 mp oferă posibilitatea să vă bucurați de aer proaspăt în fiecare dimineață fără să părăsiți reședința.

Nu se vinde o simplă vilă, se vinde rezultatul și beneficiile deținerii unei vile turistice în Poiana Brașov, care vă oferă oricând posibilitatea de închiriere integrală sau pe apartamente.

Dacă v-am stârnit interesul, nu ezitați să mă contactați, 0723 73 66 77. Zoltan Fejer, Team Leader & consultant imobiliar RE/MAX Central!

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 620 metri
  • Staţie autobuz 1.4 kilometri
  • Staţie autobuz 1.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici