Vânzare

2 camere | 120 m²

Cota de 1/6 din teren si casa, loc.Zădăreni, jud. Arad;...

Arad / Zadareni

13.641 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 120 m²

Suprafață teren 593 m²

An finalizare construcție 1921

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Se vinde la licitatie!
Cota de 1/6 din teren intravilan în suprafață de 593 mp cu casă P (Scd: 136,5 mp) și anexă (Scd: 16 mp), situat în localitatea Zădăreni, jud. Arad; 
Proprietatea evaluată este amplasată în zona periferică a localității Zădăreni, la intrarea în localitate, pe partea dreaptă, la aproximativ 190 de m de DJ682 din direcția Arad. Proprietatea subiect se află la o distanță de aproximativ 1,5 km de Primăria Zădăreni. Accesul la proprietate se face inițial de pe DJ682, parcurgându-se ulterior cca. 190 de m pe un drum asfaltat, cu o bandă.
-casa are o suprafață construită desfășurată de 136,5 mp, un regim de înălțime P și a fost edificată în anul 1921. Proprietatea mai dispune de o anexă în suprafață de 16 mp, din văiugă și acoperiș din tablă.
Soluția constructivă a clădirii principale cuprinde: structură și închideri perimetrale din văiugă, acoperiș tip șarpantă acoperită cu țiglă ceramică.
Tâmplăria exterioară este din lemn. Inspecția vizuală din exterior a relevat o stare tehnică generală precară construcția necesitând renovarea finisajelor exterioare. 
Accesul la proprietate se realizează de pe un drum asfaltat, cu o bandă.
Topografia terenului este plană, la nivelul drumului de acces și fără denivelări. Categoria de folosință este curți-construcții. Terenul dispune de 2 fronturi stradale, este împrejmuit de un gard din cărămidă și parțial din sârmă și prezintă poartă pentru acces auto și pietonal din tablă.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ramona Urjuma

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare