Vânzare

33 m²

Garsoniera 33.5mp, bloc nou cu lift zona Veterani de Razboi

Sibiu / Sibiu

48.500 €

Specificații

Suprafața utilă 33 m²

Confort 1

Etaj 2

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate În construcție

Comision cumpărător 0%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Garsoniera : 

- 33.5mp utili + 3,85mp balcon;
- predare la alb ( lavabila, CT + incalzire in pardoseala, usa exterior )

Smart Imobiliare are placerea de a va prezenta un ansamblu nou,  "Cartierul Florilor", un ansamblu rezidențial modern situat în cartierul Veteranilor de Război din Sibiu. Acest complex rezidențial va fi o combinație perfectă de confort, eleganță și funcționalitate, oferind un stil de viață urban confortabil și modern.

"Cartierul Florilor" va consta din 9 blocuri cu regim de înălțime S+P+2+Er, oferind o varietate de opțiuni de locuințe adaptate la diverse nevoi și preferințe. Fie că sunteți în căutarea unei garsoniere cochetă, a unui apartament cu 2 sau 3 camere, sau a unui penthouse luxos, aici veți găsi tot ce vă doriți.

Unul dintre punctele forte ale acestui ansamblu rezidențial este infrastructura sa modernă, care include parcări subterane pentru rezidenți, garantând astfel un spațiu sigur și protejat pentru mașinile dumneavoastră. În plus, ansamblul va oferi un loc de joacă pentru copii, un parc central și o mulțime de spații verzi, creând un mediu prietenos și relaxant pentru întreaga familie.

Localizat într-o zonă de case, în apropierea noului mall "Prima Shopping Center Sibiu" și a autostrăzii, "Cartierul Florilor" oferă acces rapid și facil către toate punctele de interes din oraș. De asemenea, datorită distanței sale scurte de doar 10 minute de centrul orașului, acest ansamblu rezidențial este ideal atât pentru tineri, cât și pentru familii.

Un alt avantaj major al "Cartierului Florilor" este că toate apartamentele vor fi predate la stadiul de alb sau cheie dupa preferinte, iar viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a alege materiale premium pentru finisaje, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și personaliza locuințele după propriile preferințe și gusturi.

În concluzie, "Cartierul Florilor" reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un stil de viață urban confortabil și modern în inima orașului Sibiu. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre, să ne cunoaștem și să vă transformați visul în realitate!
Id intern: P15251

Locație

Despre zona "Veterani"

păreri exprimate de 8 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

4.6

Sănătate 4.0

Siguranță 5.7

Calitate aer 5.0

Curățenie 5.3

Zone verzi 3.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

4.3

Cultură 4.4

Educație 4.8

Sport 3.6

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

4.6

Nivel de trai 5.0

Magazine 4.6

Localuri 2.5

Parcări 5.6

Zgomot 5.2

Transport în comun

Transport în comun

4.4

Autobuz 4.4

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Darius Mihaltan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare