Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Pensiune 23 de camere zona Mamaia Nord

699.000 eur
ID 3457314
Hoteluri/Pensiuni
Mamaia, Constanta / Central
Zona Central
Suprafața utilă 407 m²
An finalizare construcție 2007
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 20

Compania imobiliara Union Group va propune spre vanzare un business la cheie, o pensiune situata in Mamaia Nord. Aceasta are un regim de inaltime P 1, este compusa de 23 de camere, fiecare cu baie proprie, aer conditionat, mobilata si utilata corespunzator.

Terenul pe care este situata unitatea turistica are o suprafata generoasa de 1200 mp si dispune de 15 locuri de parcare.

Pensiunea dispune de asemenea si de alte facilitati, precum o piscina superba, amenajata cu sezlonguri, un restaurant unde turistii pot manca micul dejul sau pranzul sau o bucatarie unde isi pot prepara singuri mancare. Totodata, dispune si de un foisor amplasat chiar pe marginea lacului, un loc ideal de relaxare alaturi de prieteni si familie, unde poti servi un pahar de vin, bucarandu-te in acelasi timp de natura si liniste.

Pozitionarea reprezinta un mare avantaj, intrucat proprietatea se afla chiar pe marginea lacului, iar plaja este la o distanta de aproximativ 500 mp, accesul fiind foarte acil, iar cele mai exclusiviste plaje din statiune se afla la doar 5 minute de mers pe jos.

Pensiunea este recunoscuta de Ministerul Turismului, are o clasificare de 3 stele, iar clientela este deja formata. Astfel, viitorul proprietar va cumpara cu adevarat un business la cheie, care va genera venituri consistente inca din prima zi, randamentul fiind foarte ridicat, intre 8 si 10%, in functie si de cum va fi administrata proprietatea. Separat de inchirierea hoteliera din timpul sezonului, pensiunea poate fi inchiriata chiar si in extrasezon, avand astfel venituri suplimentare chiar si pe timpul iernii.





Solicită vizionarea proprietății

Pensiune 23 de camere zona Mamaia Nord

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Pensiune 23 de camere zona Mamaia Nord
George Barzu Consultant imobiliar Union Group
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3457314
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici