Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Micalaca

Proprietate premium + doua spatii comerciale, zona Micalaca

695.000 eur
ID 3412333
Case - Vile | 550 m² | 4 camere
Arad, Arad / Micalaca
Zona Micalaca
Număr camere 4
Suprafața utilă 550 m²
Suprafață teren 1283 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Nemobilat
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

ID: P2623

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o proprietate premium cu finisaje de lux, ultramoderne, ceea ce duce foarte mult spre o locuință pasivă, oferind un confort sporit atât vara, cât și iarna.
Proprietatea este compusă dintr-o casă modernă și două spații comerciale, unul de 36 mp și altul de 72 mp, ambele în partea din față a terenului, iar în momentul de față, sunt închiriate cu contract pe o perioadă mai lungă de timp, ceea ce oferă o sursă de venit garantată în viitorul apropiat.
Casa este compusă astfel: la parter, dintr-un garaj modern pentru două mașini, placat în totalitate cu granit pentru trafic intens, un hol mare de acces, living mare cu loc pentru servirea mesei unde se regăsește un semineu cu față dublă, pozitionat central, între living și locul de luat masa, cu focar Edil Camin - Italia, horn Schiedel și finisaj cu elemente masive de andezit buciardat și cărămidă anticată belgiană, o bucătărie cu cămară, baie de serviciu și camera tehnică. La etaj se urcă pe o scară largă care dă într-un hol mare cu acces către balconul de pe fațada casei, trei dormitoare, două dressinguri, două băi și o spălătorie foarte spațioasă, din care avem acces foarte ușor către podul casei.
În spatele aceste minunate locuințe, vă veți putea relaxa pe o terasă generoasă cu ansamblu grătar și loc pentru servirea mesei, de unde aveți acces și la baia de serviciu deosebită și la o cămară pentru depozitarea lucrurilor exterioare.
Imobilul este prevăzut cu încălzire centrală mixtă, încălzire în pardoseală în aproape toată casa, mai puțin în dormitor și dressinguri, unde se regăsesc calorifere. Toate caloriferele sunt marca IRSAP - Italia, centrala termică WOLF - Germania, instalația de apă și încălzire în pardoseală REHAU - Austria, iar grupul de pompare încălzire în pardoseală TESA - Italia.
Izolația exterioară este realizată cu termosistem de vată bazaltică pretencuită ROFIX - Austria 20 cm, glafuri de granit masiv 8 cm grosime, tencuială structurată STO - Germania și cărămidă antică import Belgia.
Pe fațada casei sunt montate corpuri de iluminat arhitectural marca THORN - Germania. Ferestrele și ușile exterioare sunt INTERNORM - Austria, din lemn de stejar la interior, fibră continuă, periat și placat la exterior, cu izolație termică și aluminiu vopsit în câmp electrostatic, geam termopan cu sticlă triplă, echipate cu jaluzele din aluminiu la parter și rolete la etaj acționate electric, jgheaburi cupru LIMDAB - Suedia, țiglă Romana antic - BRAMAC.
Băile au finisaje realizate din marmură și granit fiamat, iar în restul locuinței se regăsește marmură egipteană lustruită de 2 cm, aceasta fiind cu o durată de viață nelimitată și foarte ușor de curățat și întreținut.
Proprietatea este situată în cartierul Micălaca, pe Calea Radnei, într-o zonă cu multe puncte de interes în proximitate, iar datorită poziționării locuinței și a geamurilor și ușilor sale, aceasta este ferită de zgomot.

Preț: 695.000 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent Golden Real Estate.

Id intern: P2623

Solicită vizionarea proprietății

Proprietate premium + doua spatii comerciale, zona Micalaca

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Proprietate premium + doua spatii comerciale, zona Micalaca
Georgiana Moțocan Consultant imobiliar GOLDEN IMOZONE S.R.L. Arad
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3412333
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici