Vânzare

5+ camere | 234 m²

Proprietate unică cu doua clădiri și teren de 1527 mp ...

Arad / Arad

259.500 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 234 m²

Suprafață teren 1527 m²

An finalizare construcție 1921

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Descoperiți farmecul unei case vechi, plină de istorie și caracter, amplasată pe un teren generos de 1527 mp, cu un front stradal de 27 m. Această proprietate unică vă întâmpină cu două corpuri de clădire și cateva anexe.

Primul corp de clădire, cu o suprafață utilă de 154.5 mp, impresionează prin spațiul său generos și înălțimea de 3.8 m a tavanului. Acesta este compus din patru camere primitoare, o baie, o bucătărie spațioasă, o cămară pentru alimente și un hol. În plus, dispune de o pivniță înaltă, extinsă pe întreaga suprafață a casei, perfectă pentru depozitare sau alte utilizări creative. Confortul termic este asigurat de o centrală proprie pe gaz, iar acoperișul recent renovat cu țiglă nouă și izolația exterioară termică a peretilor garantează o eficiență energetică optimă.

Al doilea corp de clădire, mai mic, oferă 80 mp utili și este format din trei camere. Încălzirea în acest corp se face printr-o centrală pe lemne, creând o atmosferă caldă și autentică.

Pe lângă aceste clădiri principale, proprietatea include și o garsonieră confortabilă, cu o cameră, hol și baie, precum și diverse anexe. Curtea generoasă vă oferă două fântâni forate cu pompă, o terasă dotată cu grătar, perfectă pentru relaxare și petreceri în aer liber, și multa umbra ideala pentru zilele toride de vară.

Toate utilitățile sunt disponibile, asigurând confortul modern într-un cadru rustic și pitoresc.

Vă invităm să descoperiți personal farmecul acestei proprietăți deosebite. Programarea unei vizionări este primul pas către noua dumneavoastră casă.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Georgiana Neamtu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare