Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

SUPER OFERTA - CASA TA DE LANGA LAC- VILA TIP DUPLEX

79.900 eur
ID 3297536
Case - Vile | 90 m² | 3 camere
Berceni, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 90 m²
Suprafață teren 200 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Rezonabilă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire
 Nu include TVA

Va propunem spre vanzare, la o - SUPER OFERTA - CASA TA DE LANGA LAC - intr-un complex privat de vile moderne, cu vile individuale sau vile de tip duplex (cu sau fara rost de dilatare), situate pe malul lacului Mamina, cu priveliste direct la lac.

Complexul nu este numai un proiect residential de vile, este locul in care te poti conecta cu natura din confortul casai tale. CASA TA DE LANGA LAC, este locul in care se va naste o comunitate pasionata de un stil de viata relaxant in mijlocul naturii, aer curat, liniste si siguranta, departe de agitatia metropolitana si totusi atat de aproape.

Amplasat pe un teren de aproximativ 150.000mp, complexul residential, va cuprinde la finalul construcției un total de 300 unități locative ce urmeaza a fi edificate in 3 faze. Vile tip duplex cu 3 sau 4 camere și vile individuale cu 4 camere, cu un regim de inaltime P+1, construite la un standard ridicat de executie, cu plansee atat la parter cat si la nivelul primului etaj, iar acoperisul cubic in stil mediteranean de tip terasa nelocuibila. Structură de rezistență este formată din stâlpi și cadre din beton armat, zidăria exterioară din cărămidă de tip Porotherm, cu grosimea de 30 cm, iar izolația imobilului se va face cu polistiren expandat de 10 cm, pereții de compartimentare din interior sunt construiți din cărămidă Porotherm, ferestre termopan Salamander.

Pentru confortul dvs. locuintele sunt prevazute cu: centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala, radiatoare tip portprosop in grupurile sanitare, usi interioare celulare, usi exterioare metalice.

Vila tip apartament duplex cu 3 camere are o suprafata de 87 mp utili, 100mp total, 121mp construita, desfasurata pe un regim de inaltime P+1E, amplasata pe un teren de 210 mp cu o curte/gradina de 160mp. Cu posibilitatea de a va personaliza proprietatea la nivelul finisajelor, finisaje ce pot fi alese direct din showroom-ul dezvoltatorului, cu un buget pus la dispozitie de catre dezvoltator in pretul de achizitie.
Proiectul este conectat la reteau electrica si la reteaua de gaze

Pentru mai multe informatii si pentru a va convinge de frumusetea acestui complex privat, va invit cu drag la vizionare!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici