Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

SUPER OFERTA - CASA VERDE DE LANGA LAC- VILA INDIVIDUALA

109.900 eur
ID 3344128
Case - Vile | 100 m² | 4 camere
Berceni, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 100 m²
Suprafață teren 370 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Rezonabilă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Încălzire
 Nu include TVA

Va propunem spre vanzare, la o - SUPER OFERTA - CASA VERDE DE LANGA LAC - intr-un complex privat de vile moderne, cu vile individuale sau vile de tip duplex (cu sau fara rost de dilatare), situate in Com. Berceni pe malul lacului Mamina, cu priveliste direct la lac.

Complexul nu este numai un proiect residential de vile, este locul in care te poti conecta cu natura din confortul casai tale. CASA VERDE DE LANGA LAC, este locul in care se va naste o comunitate pasionata de un stil de viata relaxant in mijlocul naturii, aer curat, liniste si siguranta, departe de agitatia metropolitana si totusi atat de aproape.

Amplasat pe un teren de aproximativ 100.000mp, complexul residential, va cuprinde la finalul construcției un total de 300 unități locative ce urmeaza a fi edificate in 3 faze.

Unitatile locative, vor fi de tip: Vile individuale cu 4 camere si Vile tip duplex cu 3 sau 4 camere, cu un regim de inaltime P+1, construite la un standard ridicat de executie, cu plansee atat la parter cat si la nivelul primului etaj, iar acoperisul cubic in stil mediteranean de tip terasa nelocuibila.

Structură de rezistență este formată din stâlpi și cadre din beton armat, zidăria exterioară din cărămidă de tip Porotherm, cu grosimea de 25 cm, izolația exterioara imobilului se va face cu polistiren expandat de 10 cm, hidroizolatia acoperisului:– amorsa pentru inchiderea porilor placii de beton, polistiren de 10cm cu densitate eps 80, sapa armata de 10 cm urmata de 3 straturi de hidroizolatie cu Ardezie. Compartimentarea peretilor interiori din cărămidă Porotherm, ferestre de tip tripan Salamander.

Pentru o buna eficienta si randament energetic, unitatile locative sunt prevazute cu: panouri fotovoltaice, pompe de caldura monobloc 10 kW si incalzire prin pardoseala.

Vila individuala cu 4 camere are o suprafata de 100 mp utili, 140 mp total, 170 mp construita, desfasurata pe un regim de inaltime P+1E, amplasata pe un teren de 370 mp cu o curte/gradina de 300 mp. Cu posibilitatea de a va personaliza locuinta la nivelul finisajelor, finisaje ce pot fi alese direct din showroom-ul dezvoltatorului, cu un buget pus la dispozitie de catre dezvoltator in pretul de achizitie.

Proiectul este conectat la reteau electrica.

Pentru mai multe informatii si pentru a va convinge de frumusetea acestui complex privat, va invit cu drag la vizionare!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici