Vânzare

Teren intravilan zona deosebita!

Brasov / Brasov
630.000 €

Rată estimată

14.125 Lei/lună

Avans (15%)

469.665 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafață teren 15284 m²

Tip teren Construibil

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 45 m

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Comision cumparator 0%

In municipiul Sacele, Romania, este disponibil spre vacirc;nzare un teren cu o suprafa#539;#259; de 15.284 metri p#259;tra#539;i cu un front stradal de 45 metri. Situat langa intersectia drumului care duce spre Tarlungeni, acest teren este o oportunitate imobiliara de prim rang. Terenul este plat, insorit si potrivit pentru scopuri rezidentiale, precum si pentru functii complementare.

Acest teren este o oportunitate excelenta de investitie datorita locatiei sale ideale intr-o zona in dezvoltare rapida. Proprietatea este perfecta pentru constructia de cladiri rezidentiale si alte facilitati complementare. Pozitia sa strategica in apropierea unei intersectii rutiere majore il face extrem de dorit pentru potentialii cumparatori care doresc sa valorifice cererea in crestere pentru locuinte din zona.

Cu o suprafata generoasa de teren si o fatada larga la strada, acest teren ofera posibilitati nelimitate de dezvoltare. Fie c#259; esti un dezvoltator imobiliar care doreste sa construiasc#259; un complex de locuinte sau un investitor care doreste sa infiinteze unitati comerciale, acest teren ofer#259; o panza goala pentru viziunea ta.

Aspectul insorit al terenului asigura ca toate cl#259;dirile construite aici vor beneficia de lumina naturala pe tot parcursul zilei, creand un mediu confortabil si primitor pentru rezidenti sau chiriasi. De asemenea, topografia plana faciliteaza planificarea si executarea proiectelor de constructie, minimizand costurile si efortul implicat in pregatirea santierului.

In general, acest teren din Sacele prezinta o oportunitate de investitie convingatoare pentru cei care doresc sa valorifice piata imobiliara in plina dezvoltare din zona. Cu locatia sa excelenta, spatiul amplu si conditiile favorabile pentru dezvoltare, aceasta proprietate are potentialul de a genera profituri semnificative pentru investitorii priceputi. Nu ratati aceast#259; sansa de a va asigura o bucata de pamant valoroasa intr-o zon#259; in crestere si dezvoltare rapida.

Reprezentantul acestei oferte este dnul Ivan Daniel , telefon 0723354697

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Gheorghe Daniel Ivan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare