Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Aradul Nou

Vilă 6 camere zona Tabacovici

299.000 eur
ID 3312609
Case - Vile | 300 m² | 5+ camere
Arad, Arad / Aradul Nou
Zona Aradul Nou
Număr camere 5+
Suprafața utilă 300 m²
Suprafață teren 899 m²
An finalizare construcție 2011
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

Vilă 6 camere zona Tabacovici

Vrei să îți găsești o casă care să fie potrivită pentru familia ta și să o poți personaliza pe gustul tău? Atunci trebuie să vezi această vilă cu 6 camere, situată în zona Tabacovici din Aradul Nou, pe un teren generos de 900mp.

Construită în anul 2010, această casă cu o amprentă la sol de 262mp este perfectă pentru o familie numeroasă, care apreciază luxul și calitatea. Cu un front stradal de 17 metri, această vilă este amplasată într-o zonă liniștită și plină de verdeață, oferindu-ți o atmosferă relaxantă și confortabilă.

Cu o distribuție bine gândită, proprietatea se desfășoară pe două nivele - parter și etaj - oferind suficient spațiu pentru fiecare membru al familiei.
La parter vei găsi un garaj cu deschidere automatizată și o baie de servici, un hol generos, o bucătărie spațioasă, un living primitor, o zonă de dining, o cameră de oaspeți, o verandă închisă și o terasă spațioasă.
La etaj, vei avea la dispoziție un hol, trei dormitoare, două dressinguri, două băi și două balcoane - o oază de liniște și intimitate pentru fiecare membru al familiei.

Cu finisaje de calitate superioară, tâmplăria interioară și cea exterioară este din lemn masiv, la fel și parchetul, din lemn natural, aducând un aer de eleganță și rafinament. Cu o curte spațioasă, amenajată cu gazon și pomi fructiferi, această proprietate îți oferă posibilitatea de a o personaliza și de a o transforma în casa visurilor tale.

Îți dorești să vezi această vilă minunată? Nu ezita să mă contactezi la numărul de telefon 0745 06 93 93 și să stabilești o vizionare!

Boboc Almira - Consultant Imobiliar

Cod Proprietate 1659890

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici