Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Aradul Nou, comision 0%

Vila noua cu proiect deosebit, P+1E, Aradul Nou, 4 dormitoa

199.000 eur
ID 3412817
Case - Vile | 198 m² | 5 camere
Arad, Arad / Aradul Nou
Zona Aradul Nou
Număr camere 5
Suprafața utilă 198 m²
Suprafață teren 583 m²
An finalizare construcție 2021
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare

ID: P3673
Golden Real Estate vă oferă spre vânzare o vila construcție 2023, P+1E, cu un proiect deosebit, situata in cartierul Aradul Nou.
Vila excelează prin suprafețe generoase, împărțire excelentă și materiale de cea mai bună calitate, fiind construită de proprietari ca locuință proprie. 

Terenul are suprafața 583 mp, suprafață construită 251 mp, suprafață utilă 198 mp și este compusă din: parter - antreu, sufragerie, o frumoasă bucătărie de 38 mp cu loc de luat masa, birou, camara alimente, hol și casa scării, baie si camera tehnica, iar la etaj - 3 dormitoare, doua dressinguri, baie și balcon.

Vila este construită din cărămidă porotherm, are izolație exterioară cu polistiren de 10 cm și densitate EPS 100, pereți tencuiți și zugrăviți cu lavabil, parterul fiind amenajat complet.

Încălzirea este prin pardoseală cu pompă de căldură aer-apă de 18 kw, pe curent trifazic care asigură și răcirea pe timp de vară. Sistemul de încălzire folosit este TECE (nemțesc), probabil cel mai performant de pe piață.
Geamurile sunt tripan cu 7 camere, clasa A de la Veka (singurii din România care produc clasa A la geamuri), model Spectral. La momentul achiziției a fost cel mai calitativ sistem PVC și cel mai scump din ofertă. 

Preț 199.000 Euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Id intern: P3673

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici