Vânzare

4 camere | 98 m²

Vilă elegantă Cernica, 100 mp utili, 200 mp teren, apro...

Bucuresti-Ilfov / Pantelimon

134.900 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 98 m²

Suprafață teren 194 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 2

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Preț negociabil Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

CERNICA – PANTELIMON, VILĂ 100 MP utili, TEREN 200 MP! Vilă elegantă, cu arhitectura deosebită, cu acces la 2 străzi, este situată într-o zona liniștită în apropierea pădurii Cernica (la nici 300 de m).
Cu un total de 3 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 2 grupuri sanitare, 1 terasă și multe spații de depozitare, proprietatea prezintă toate cerințele unei locuințe confortabile. De asemenea casa se bucură de o gradină exterioară în care se poate amplasa o bucatarie exterioară și un foișor în care puteti organiza evenimente în familie.
Amplasată într-o zonă liniștită, în imediata apropiere a pădurii Cernica, vila își asteaptă noul proprietar. Finisajele de bun gust și de calitate, peretii decorati, pardoselile din parchet, se îmbină perfect cu o repartiție eficientă și echilibrată a spațiilor interioare.
Iar dacă vrei sa te deconectezi, te invităm in gradină ce are un potential fantastic, ce este prevazută cu sistem de irigatii, în care te poți bucura de rodul pomilor fructiferi, de florile ce împrejmuiesc casa, dar și în care te poti relaxa în umbra terasei.
Spațioasă și modernă, atmosfera caldă și primitoare, aceasta este casa ideală pentru cei care doresc intimitate, apropiere de natură și aer curat.
Constructia este amplasată în Cernica, având acces direct și facil spre centrul orasului, precum, și de vecinătatea unor centre comerciale dar și de legături către artere rutiere principale de intrare în Capitală.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alin Marinescu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare