Vânzare

5 camere | 192 m²

Vila P 1 vedere lac/ piscina , locatie superba

Giurgiu / Corbeanca
349.900 €

Rată estimată

7.845 Lei/lună

Avans (15%)

260.850 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 5

Număr Băi 3

Suprafața utilă 192 m²

Suprafață teren 605 m²

An finalizare construcție 2007

Nu include TVA Nu

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Excelenta prin Experienta!

Cautarea unei case cu piscin si vedere catre lac in zona Corbeanca, satul Ostratu, poate fi o experienta placuta si interesanta. Corbeanca este cunoscuta pentru peisajele sale frumoase, proximitatea fata de Bucuresti si calitatea vietii ridicate.

Daca sunteti in cautare unei astfel de proprietati va propun spre vanzare o proprietate frumoasa, amplastata in proximitatea lacului, zona si strada civilizata,vila individuala cu deschidere la lac edificata in anul  2007, cu structura de pe cadre de beton si caramida, acoperis tabla ( Lindab), distribuita pe P M; cu o suprafata totala de 222mp construit ,  util/192mp, amplasata pe un teren de 605mp, cu o amprenta la sol de 134mp si deschidere la strada de acces de 15m.

Proprietatea este compusa din 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai si este compartimentata astfel:
- la parter avem vestibul, bucatarie inchisa cu camara, zona dinning, living cu zone mari vitrate cu vedere catre lac , baie, dormitor/ birou( fost garaj), camera tehnica, terasa exterioara cu acces la piscina;
- la etaj regasim hol generos, dormitor matrimonial cu baie proprie si balcon, baie, doua dormitoare cu acces pe balcon.

Imobilul este racordat la gaze, electricitate, fosa si put (cu posibilitate de racordare la apa si canalizare publica) si detine alarma, centrala termica, piscina, gradina cu vegetatie ajunsa la maturitate.

Casa se afla in apropiere de statie de transport in comun, lac, supermarket, scoala, gradinita, iar accesul se face pe strada asfaltata si drum de servitute.

O proprietate cu mult potential, ideal amplasata , compartimentare eficienta, camere generoase, armonios structurate, o casa curata, bine intretinuta . O casa cu mult pontential in cazul unui reamenajari din punct de vedere al designului atat interior cat si exterior . 

 

 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Anne-Marie Precup

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare