Vânzare

5+ camere | 383 m²

Vila superba in stil mediteranean teren generos Paradisul...

Bucuresti-Ilfov / Corbeanca

830.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Număr Băi 3+

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 2

Suprafața utilă 383 m²

Suprafață teren 1209 m²

An finalizare construcție 2013

Stare proprietate Nouă

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 5

Ansamblu Rezidențial Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă, Sistem irigație

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REV2004005 SVN Residentialist va ofera spre vanzare o vila superba, in stil mediteranean, in cel mai cunoscut complex din Corbeanca, in Paradisul Verde.

Amplasata fix in centrul prestigiosului complex, aceasta vila emana eleganta si rafinament.

Cu o suprafata generoasa de 480 mp, dintre care 383 utili si un teren amplu de 1209 mp, aceasta proprietate ofera 8 incaperi spatioase: living si dining, 3 dormitoare, un birou, mansarda si 6 bai, plus un dormitor cu baie proprie la parter - perfect pentru oaspeti sau pentru cei cu mobilitate redusa.

Gradina superb amenajata, cu vegetatie matura, cu o veranda generoasa si o baie exterioara, este locul ideal pentru a va bucura de timpul petrecut in aer liber, fie in intimitatea familiei, fie alaturi de prieteni.

Accesul in zona principala a casei se face printr-un vestibul generos, cu usi masive si placari cu granit.

Parterul este dedicat zonei de zi, decorata elegant si impartita cu diferenta de nivel intre dining si living, delimitandu-se astfel functionalitatea spatiului. Dining-ul are acces imediat catre bucatarie si veranda exterioara. Detaliile amenajarii (parchetul de lemn masiv, tapetul de matase sau draperiile de catifea) dau o nota de rafinament spatiului.

Bucataria, mobiliata cu mobilier Scavollini si decorata in culori calde, este bine iluminata natural, cu acces direct catre dining si catre veranda exterioara.

Accesul catre etaj se face pe o scara interioara imbracata in lemn masiv, scaldata in lumina naturala, datorita zonelor vitrate generoase, decorate cu vitralii. Etajul este dedicat zonei de noapte. Din holul spatios se acceseaza cele 3 dormitoare generoase, cu bai proprii, amenajate cu stil.

La ultimul nivel se alfa mansarda, un open space iluminat natural, cu multiple spatii pentru depozitare si baie proprie cu dus. Acest spatiu polivalent ofera posibilitati nelimitate de personalizare - poate deveni cu usurinta loc de joaca, gym, home cinema sau loc de intalniri memorabile cu prietenii.

Proximitatea facilitatilor existente in cadrul complexului - gradinita, scoala primara, restaurante si cluburi, terenuri de sport, gym, piscina si spa, alaturi de supravegherea video 24/7, sunt alte argumente pentru algerea unui stil de viata, nu doar a unei locuinte.

Imobilul se preda partial mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii, va asteptam la o vizionare!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cristian Snagoveanu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare