Vânzare

2 camere | 79 m²

Apartament 2 camere central Brasov

Brasov / Brasov

239.900 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 79 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj Parter

An finalizare construcție 1930

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Clasa energetică C

Consum total de energie primară 148_8

Indicele de emisii echivalent CO2 35_71

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Comision cumparator 0%

Apartament central Brasov

Situat in inima Brasovului, langa celebrul cinema Patria, este acum disponibil spre vanzare un apartament cu doua camere, spatios de 80 mp. Situat la parterul unei vile frumoase, aceast#259; proprietate insorit#259; are ferestre mari care permit multa lumina naturala sa ilumineze spatiul. Apartamentul este complet decomandat, oferind intimitate #537;i un sentiment de exclusivitate pentru rezidentii s#259;i.

Renovat icirc;n 2018, acest apartament are podea din lemn masiv de inalt#259; calitate, adaugand o not#259; de elegant#259; si caldur#259; spatiului de locuit. Interiorul este decorat cu gust, creand o atmosfera confortabila si primitoare pentru viitorii sai ocupanti. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata, asigurand o tranzitie fara probleme pentru oricine doreste sa se mute imediat.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui apartament este curtea comuna frumos amenajata si bine intretinuta. Perfecta pentru relaxare in aer liber sau pentru a distra oaspetii, curtea ofera o evadare linistita din agitatia vietii orasului. Locuitorii se pot bucura de aerul curat si de linistea in aer liber fara a fi nevoiti sa paraseasc#259; confortul casei lor.

Fie c#259; sunteti in cautarea unei resedinte permanente sau a unei case de vacanta in ora#537;ul pitoresc Brasov, acest apartament ofera amestecul perfect de confort, stil si comoditate. Locatia sa centrala ofera acces usor la toate facilitatile si atractiile pe care orasul le are de oferit, de la cafenele si restaurante la moda pana la repere istorice si situri culturale.

Nu ratati aceasta ocazie rara de a detine o bucata de paradis intr-unul dintre cele mai fermecatoare orase ale Romaniei. Contactati-ne astazi pentru a programa o vizionare si pentru a face din acest apartament noua casa dulce acasa.

tel 0723354697

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Gheorghe Daniel Ivan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare