Vânzare

3 camere | 75 m²

Apartament 3 camere spatios intr-o zona linistita din Ghimba

Brasov / Ghimbav

136.500 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 75 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 2

An finalizare construcție 2019

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz vă propune spre vânzare un apartament de 3 camere, situat în Ghimbav, la 5 minute de școală, grădiniță, multiple magazine alimentare, parcuri de joacă pentru copii, sală de fitness, cofetărie etc. Stația de autobuz se află la câteva minute distanță, iar cu mașina în 15 minute se ajunge în centrul Brașovului.

Proprietatea dispune de o compartimentare decomandată, împărțirea camerelor fiind astfel: 1 dormitor matrimonial, 1 living spațios și 1 cameră transformată într-un birou pentru a beneficia de disponibilitatea de a lucra de acasă. Imobilul dispune de finisaje moderne, mobilier de calitate, culori alese cu grijă pentru o cromatică ce vă oferă intimitate și un sentiment de acasă. Suprafață utilă a apartamentului este de 75 metri pătrați astfel încât fiecare cameră dispune de eficiență și funcționalitate spațială. Cele doua băi ale apartamentului oferă confort în plus în diminețile aglomerate. 

Apartamentul dispune de orientare S-E astfel încât în majoritatea zilei este lumină naturala în imobil. Totodată, imobilul dispune de 2 balcoane cu vedere către munți. 

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, te rugăm să ne contactezi.
Cod ofertă / ID BLITZ: P93957
Id intern: P93957

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare